Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 5 februari 2014

Av Alexandra Ekdal - 5 februari 2014 20:32

Ligger i soffan och kollar på Sveriges mästerkock, mamma tyckte vi skulle kolla på det när hon kommer hem. Men orkar inte vänta :)

Det gick bra i garaget. Vi fick ur motorn med lite kraft för vissa grejer satt som fan och vissa grejer satt inte fast alls..

Så till helgen blir lägga den på sidan och svetsa massor.

När jag satt å väntade på maten på håstensgrillen så sätter sig en gubbe mitt emot mig å börjar prata massa . Länge sen jag kände mig så obekväm..

Nu sitter vi å myser i soffan å vi ska borsta Wilma "tovans" hår.

Av Alexandra Ekdal - 5 februari 2014 12:41

Hej på er :) Sitter och kollar på Masterchef USA =) Gamla avsnitt..
Jag har fått min ena orkidé att blomma om. Jag hade ju en i köket som växte som bara den. Sen kom det knoppar och så tänkte jag, äntligen slår som snart ut och jag har liksom lykats. MEN icke! Knopparna torkar och ramlar av. Jag fattar inte vad jag gjorde för fel. Samtidigt så knoppar och blommar en orkidé i vardagsrummet utan några som helst problem. Så nu tänker jag flytta alla blommor som håller på att blomma till vardagsrummet och ha dom icke blommande i köket. Köket e nog liite svalar än vad det är i vardagsrummet. Så nu kan jag bara hoppas det funkar :) Dom får vatten varje måndag och har lecakulor i botten på krukorna.

   


Detta är den som blommar utan några problem.

Detta är min nya pärla som jag ska få till att överleva :)

       

Och detta är den som vägrar blomma!!!! Som nu e flyttad till vardagsrummet=)


 

Ovido - Quiz & Flashcards