Alexandra Ekdal

Alla inlägg under februari 2014

Av Alexandra Ekdal - 14 februari 2014 12:16

Bobby ringde för drygt en halvtimme sen å säger till mig å flytta allt jag kan i badrummet för hantverkarna kommer och ska byta ut hela varmvattenberedaren.. Hur kul tror ni det är?? På alla hjärtans dag till på
Köpet.. Roooligt! Så nu har dom varit här stängt av allt vatten och bankat och haft sig så det lät lite som att dom skulle riva hela badrummet .. Sen hör jag bara en fors av vatten får total panik men dom sa inget oroande så jag tror jag kan vara lugn..

Iallafall. Efterrätten står i kylen och ska stelna och jag måste se om vi har karreskivor i frysen. Annars får jag traska ner till affären..
Puss så länge ;)

Av Alexandra Ekdal - 14 februari 2014 10:48

God morgon :) Alla hjärtansdag idag , hur ska ni fira den? Eller säger man fira?! :)
Mamma ringde å väckte mig och trodde "jag va vaken för jag hade varit inne på facebook" meeen nej.. Sov så gott när jag väl somnade ordentligt. När Bobbys klocka ringde tänkte jag ohnej e klockan redan 05.50 å jag har
Inte somnat än. Men det va typ så kroppen sov men inte hjärnan.. Men det är den där jäkla fullmånen.. Samma visa varje gång!

Måste snart gå upp å göra efterrätten ;) och ta upp kött från frysen :) blir ganska simpel meny idag :) visar sen ;)

Puss på er :)

Av Alexandra Ekdal - 13 februari 2014 22:25

Nu har jag lagt mig i sängen och väntar på min kärlek. Snacka om långt möte eller så va alla bara allmänt pratglada :)

Har iaf sjukt ont i min handled och det är inte kul. För den smärtan går det inte å göra någonting åt inte ens alvedon funkar /:
För 3 år sen gick jag runt i ett knallrosa gips å hade inte så ont.. Men idag gör det ont.. Hatade handled! Jag hatar dig! Sluta göra ont...
Jaja, god natt iaf :)
Puss.

Av Alexandra Ekdal - 13 februari 2014 18:42

Sitter och kollar på Leila bakar. Jag tycker allt e sååå tråkigt! Tycker det ska bli skönt å åka iväg och sen komma hem å få börja jobba..
Att gå hemma varje dag å inte göra någonting är döööö tråkigt!
Men i morgon e det alla hjärtans dag å då har jag å göra ^^, 3 rätters , mys dag och ja bara mysa med min finaste :)

Bobby är på bilmöte och jag känner för å göra nått men vet inte vad.. Kanske börja på album 3/4? :) efter detta albumet e det dags å göra album till Wilma bus :) nästan roligast å göra till henne för hon uppskattar det så mycket :)

Fullmåne idag med! Vara hälsa natten välkommen med dålig sömn! Samma visa varje gång.

Nu ska jag sitta å läskas av vad Leila bakar ;) puss

Min sessa <3

Av Alexandra Ekdal - 13 februari 2014 12:26

Jag tänker nog gå i ide nu faktiskt! Nu får det fan räcka med snö. Att man kan bli så irriterad över vädret e ett under! Men jag blir det.. Nu ska jag strax packa ihop mina bad kläder å åka till Svenljunga..

Jäkla tur att vi åker om 2 veckor, exakt.. Annars vet jag inte hur jag hade överlevt. Det börjar bli galet tråkigt å sitta hemma nu.
Nästa torsdag ska jag ha en lunchdejt med Frida och sen blir det lekstugan med Kevin, Wilma och Kristoffer :) så det är skönt å ha nått inplanerat.. Sen e det packa, packa, packa som gäller :) måste ner till ullared nån dag oxå..

Nä nu ska jag packa. Puss

Av Alexandra Ekdal - 12 februari 2014 22:36

Det här med os förstör mer än å gör nytta.. Höll ju på & missa att Chicago Fire säsong 2 fortsätter idag efter uppehåll för Paradise hotel .. Det får man ju bara inte missa!! Ma gad... Så nu ligger jag bara å väntar på att det ska börja.. Kollar på Spider-man så länge ^^,

Från de ena till de andra. Har ni några alla hjärtansdag meny tips? :) efterrätten e färdig nu e det bara förrätt å varmrätt kvar .. Men vet inte va jag ska göra.. Lite brist på idéer..

Får väl spåna vidare på detta :) nu börjar de snart :D heta brandmän e inte fel ;)
Puss!

Av Alexandra Ekdal - 12 februari 2014 20:50

Sitter å kollar på Svergies Mästerkock och äter morötter och dip.
Fick ett chockande telefonsamtal av mamma.. Det va väl ganska väntat.
Men vissa killar är inte ens värt en gammal hundskit! Så jävla fegt att dumpa någon man varit tillsammans med över ett år över sms. Hade aldrig gått med på det! Sitter å e sjukt irriterad att jag skulle kunna ta denna killen å banka och slå in vett i huvudet på honom så hårt att han aldrig skulle sätta sig emot en tjej igen!

Så till alla killar som läser, om det är nån som läser, så dumpa ALDRIG en tjej över sms/internet.. För tänk på en sak. Tjejer är jävligt duktiga på att snacka skit och det är ju trots allt erat ryckte som står på spel!

Usch och fy och blä på dig!!!

Nu ska jag kolla klart på SMK!
Puss

Av Alexandra Ekdal - 12 februari 2014 13:56

Det snöar .... Behöver jag säga hur mitt psyke mår? Allvarligt talat .. Vintern är fan över. Tröttsamma skit väder...
Jag måste gå ner till affären å handla. Det beställdes pannkakor till middag idag. Så det är väl snart bara å sätta igång. Ska försöka orka ta mig till aquapowern idag med. Just nu känner jag bara för å lägga mig i sängen , dra ner persiennen, sätta på en film å bara mysa i sängen. Men sitter å grejar lite med ett scrapbooking album :)
Så får jag nått gjort ;) eller det känns som det iallafall :)

Ska göra några sidor till sen handla..

Ovido - Quiz & Flashcards