Alexandra Ekdal

Alla inlägg under februari 2014

Av Alexandra Ekdal - 16 februari 2014 21:45

Olympus has fallen va sjukt bra. Grymt länge sen jag satt så spänd genom en film som jag gjorde på denna.

Vita Huset (Secret Service kodnamn: Olympus) attackeras av en grupp skickliga och skrupelfria terrorister, samtidigt som de kidnappar presidenten. När attacken sätter igång med full kraft tar sig presidentens före detta Secret Service-agent Mike Banning in i Vita Huset. Det nationella säkerhetsrådet samlas för att komma med en räddningsplan och motdrag. Då inser de att de tvingas att förlita sig på Bannings ingående kunskap om huset om de ska ha något hopp om att återta Vita huset, rädda presidenten och förhindra en ännu större katastrof som plötsligt hotar nationen.

Spännande, mycket action, bra skådespelare.
En film man måste se !! Så se den ;)

Nu ska jag snart sova för imorgon måste jag storstäda..
Och något som slog mig innan va att jag måste packa nästa helg. Det är ju nästan lite läskigt. Har inte riktigt fattat det än .. Haha.
God natt på er. Dröm sött. Puss

Av Alexandra Ekdal - 16 februari 2014 19:59

Vi sitter å kollar på Olympus has fallen. Än så länge e den rätt bra faktiskt :) kommer med ett utlåtande sen :)

Å tydligen fattade jag filmen vi såg igår fel. Koloni fem va tydligen ute på ett uppdrag när kanibalerna slog till.. Jaja. Den va inte bättre för det ;)

Mycket döda kan jag ju säga!
Puss!

Av Alexandra Ekdal - 16 februari 2014 15:59

Igår såg vi ju the colony. Och sen gick vi å la oss å jag somnade ganska fort ;) så här kommer handlingen:

Framtiden - jorden är drabbad av istid och de överlevande människorna bor i underjorden i olika kolonier. Då en koloni en dag uppfattar en nödsignal skickas en grupp beväpnade män ut för att undersöka saken. Det de möter är något de aldrig hade kunnat förbereda sig på...

Jag tyckte den va bra och hade bra handlingen. Men det va vissa saker jag störde mig på. I vissa filmer upptäcker jag saker jag irriterar mig på å det kan förstöra sååå mycket. Nu va det tex. Att koloni 5 hade blivit kanibaler å helt plötsligt hade alla vassa "kanibal-tänder" . Det är ett ex på irritations moment.. Plus att ledaren av den kolonin va sjukt ful ;)
Men den va bra annars :)

Av Alexandra Ekdal - 16 februari 2014 12:16

God dag :) antar att många sitter å kollar på herrstafetten. Suprice suprice det gör vi med ;) trodde jag aldrig om mig själv ;) förra året kollade vi när Sverige tog vmguld i hockeyn förra året..
Idag tänker jag typ inte gör någonting. Kanske scrapbooka lite men inte mer än det.
Ska faktiskt ta mig i kragen å verkligen storstäda imorgon. Damma , ev tvätta. Å allmänt städa. Vattna mina blommor , för dom lär inte få vatten när jag e borta ;)

Annars då? Jo jag börjar nog bli förkyld, antingen det eller så är det en endagars förkyldning. Blää! Men hellre nu än när vi ska åka..

Nu ska jag se när Hellner tar guld ;)
Puss

Av Alexandra Ekdal - 15 februari 2014 22:38

Idag är det internationella barncancerdagen . En dag då man borde skänka en slant. Jag skänkte 50 kr genom att smsa HOPP till 72900 . Ingen kan göra allt , men alla kan göra något ! ??

Med det säger jag god natt. För nu e jag trött! Fock snott tillbaka min kudde som en viss person hade snott igår, hmmm....
Puss och kram <3

Av Alexandra Ekdal - 15 februari 2014 21:03

Hej igen. Har ni haft en bra lördag? Min har gått såååå fort :) grejat i garaget så gott som hela dagen, iallafall mellan 11-15.30ish ;) så nu är allt svetsjobb äntligen klart på bilen, å tro mig, det va inte lite! Fick ju svetsa om nästan hela bilen. Plus massa rost.. Så går det när man köper snabb byggen. Tyvärr.

Efter det bytte vi om å åkte till mamma för att fira Mikael. Han ska pröva på å köra en travhäst :) tyckte det passade honom ;) så vi käkade smörgåstårta och cupcake och sen åkte vi å hyrde film. The Colony, Hours och Olympus has fallen. Så vi ligger å kollar på The colony nu. Sjukt trött och längtar faktisk till filmen e slut så jag kan gå å lägga mig ;)

Kan ju försöka göra en recension om den efteråt iaf ;)
Så då kanske jag skulle fortsätta kolla ;) pusselipuss

Bild från imdb.com

Av Alexandra Ekdal - 15 februari 2014 09:51

Hej på er :) nu e vi påväg ner till Varberg. Svetsa klart förhoppningsvis de sista på saaben. Ska klippa till och sätta i rutorna idag med. Sen tror och hoppas jag att karossen e klar. Vågar dock inte säga att den e det men hoppas kan man ju ;)

Sen ska vi fira Mikael som fyllde 50 igår :)
Så, så ser våran dag ut.
Hoppas ni får en mysig lördag :) puss <3

Av Alexandra Ekdal - 14 februari 2014 21:49

Mätt, svullen och trött.. Så känner jag mig just nu. Är så mätt att jag knappt orkar röra mig.. Men en bättre alla hjärtansdag kunde man nog inte få. God mat, massa mys, blommor och choklad. Jag föredrar nog hemlagad mat och mys hemma framför en hel kväll på en fullsatt högljud restaurang. Jag e väldigt hemmakär så det är så jag känner :) visst det är mysigt å gå på restaurang med men om vi ska gå på en finare restaurang får vi åka enda till Borås.. Så nä :)

Till förrätt blev det iallafall ägg och räkmacka med handskalade räkor.

Varmrätt blev det karréskivor i ugn med klyftpotatis och sallad.

Efterrätt blev chokladpannacotta med färska bär och gelehjärtan ;)

Å nu ligger jag i matkoma och kollar på The Big Bang Theory :)

Imorgon blir det garaget och sen fira Mikael, mammas sambo, som fyller 50 idag! Grattis!

Vi hörs imorgon :)
Puss och kram till alla där ute!

Ovido - Quiz & Flashcards