Alexandra Ekdal

Alla inlägg under november 2013

Av Alexandra Ekdal - 12 november 2013 17:26

Hej hallo.
Läget? Jag mår fint, sjukt trött men, det är så när man jobbar, jobbar, jobbar och jobbar. Nu till helgen är det min första helt lediga helg sen i augusti. Har alltid haft någonting inplanerat varenda helg. Och nu är jag glad att jag inte har det. Trots att det kliar lite i fingrarna med att åka till IKEA å köpa lite julgrejer ;) men det får nog vänta, om jag ens åker dit dvs. Vi får se :)


Igår passade jag Stoffe hemma hos mamma efter att jag hade varit på massage :) Sjukt skönt med massage asså, efter massagen så gick jag upp till Hår & Häpna och beställde klippning och slingning. SÅ nu ska man äntligen bli snygg i håret oxå.

Sen hämtde vi Stoffe på fsk. Snutten låg och sov när vi kom.  Men det gick så bra så :) han fattade nog inte riktigt vad som hände, men han blev piggare sen och då lekte vi med bilar och kollade på simpsons :)


                 


Älskade Stoffe och Fina Wilma <3

Av Alexandra Ekdal - 3 november 2013 11:45

Hej hallo :)
Jag har precis vaknat och sitter i soffan . Helt slut och ont i hela kroppen efter gårdagens tävling. På tal om den så gick den riktigt dåligt!

Första heatet krånglade både växlarna och maskin för den gick bara på 3 cylindrar. Puttra runt å blev femma, sist alltså!

Andra så funkade växlarna men inte maskin, samma sak där. Blev dock 4a.

Tredje samma sak som dom två andra. Den går 1,5 varv å sen pallar den inte trycket längre å går ner sig!
Blev 5:a (tror jag ;)

Blev en tröst final iallafall! Där blev jag tok sist! Men hade inte förväntat mig annat heller!

Så jag kan ju säga att jag är allt annat än nöjd! Men så är det! Och jag tror att jag har varit i final alla tävlingar i år :) om jag inte har missat nån tävling ;)
Nu ska jag äta frukost/lunch ;)
Puss

Av Alexandra Ekdal - 1 november 2013 10:17

Jaha nu har vi gått in i November och vem vet, vintern står kanske bakom hörnet.
Imorgon är det dags för åtets sista tävling. Inte alls taggad men det kommer väl :) pappa ska lasta bilen idag å dra upp den till skene där han möter upp bobby så han hjälper till å lasta av om det behövs :) tur att man har så snällt folk runt om en som kan hjälpa till när man måste jobba sent /:

En annan sak som slog mig i morse är att jag å min finaste har kännt varandra i 7 år och snart varit tillsammans med honom i 7 år! Tiden går så sjukt fort!
Nu måste jag göra mig klar!
Puss å kram <3

Ovido - Quiz & Flashcards