Alexandra Ekdal

Alla inlägg under november 2013

Av Alexandra Ekdal - 25 november 2013 19:40

Landat i soffan efter en lite road trip:) dagen började med att min älskade sambo ringde mig halv 7 imorse och bad mig kolla om hans nycklar satt i dörren. Det gjorde dom som tur va inte. Fick världens julkänsla när det va mörkt ute och svin kallt. Tänkte först att jag skulle vara vaken å tända ljus och sätta på en film. Men ångrar mig ganska fort och gick och la mig igen ;)

Vaknade kl 9.30 när klockan ringde så betalade räkningar, kollade på greys, gick och duschade, packade lite grejer, slängde i mig frukost. Åkte ner till Varberg å hämtade Kevin och åkte till tandläkaren.
Efter det åkte vi och hämtade lilla Wilma så drog vi till IKEA och lager 157 :D

På lager 157 köpte jag 3 tjocktröjor och 2 mössor ;) gick på 400 ;) billigt tyckte jag :)) sen hittade jag lite andra grejer på ikea gick bara 200 typ ;) så ganska billig dag trots allt ;)

Sen har vi mobbad lilla Stina för hon har haft en böld under ögat å den har sprukit nu så hon tycker inte riktigt om oss just nu :( tycker synd om henne..

Nu ska vi kolla på tv. Om nån timme ska vi hämta mamma..
Puss och kram

Tydligen jobbigt å åka bil ;)

Av Alexandra Ekdal - 18 november 2013 21:43

Idag är det inte vilken dag som helst! Utan idag för 7 år sedan blev det jag å han! Kärleken i mitt liv! För 7 år sedan satt vi i Stefans soffa i hans hus å festade med massa folk.
Helt sjukt va tiden går fort! 7 år.. Vart har dessa 7 åren tagit vägen? Någon som kan förklara det för mig? För jag vet inte.
Men jag kan ju med säkerhet säga att det har varit helt underbart men oxå att det inte har varit en dans på rosor!
Men vad är ett förhållande som bara är lätt hela tiden? ;)

Men dagen har varit bra. Började med att kolla klart på säsong 3 av pretty little liars :D galet bra! Längtar till säsong 4 men det lär väl dröja!
Sen åkte jag till jobbet va i butiken hela dagen. Tur Malin å Becka jobbade! Då gick dagen fort ^^,
Sen åkte jag till ica å köpte blommor till mitt hjärta :))
Kom hem å då har han gjort ägg å räkmackor , min fina älskling! Så gott. Så nu ligger vi å myser framför Fast and Loud :)


Puss och god natt! <3

Av Alexandra Ekdal - 17 november 2013 22:51

Time to get some sleep!
Imorgon börjar näst-sista veckan med 6 jobbdagar! Tror inte ni förstår hur skönt det kommer å kännas när dom veckorna e över å man kan spendera mer tid hemma än vad man gör på jobbet..

Helt sjukt!! Nått som e sjukt med e att jag har ställt klockan på 08.00 bara för att kunna kolla klart på de två sista avsnitten på PLL ;)) tur man börjar 11 imorgon ;)

Puss och kram <3

Av Alexandra Ekdal - 17 november 2013 18:49

Jo det kan man ju säga med säkerhet! Vakande vid 10, gick upp, kollade ett avsnitt av PLL och sen gick jag till affären med en omväg, va sååå skönt ute, började fundera på om jag hade sovit bort hela vintern och vaknat i mars månad! Men samtidigt längtar jag massor till julen å få pynta å göra julgodis, så träffa mina tjejor som kommer om 3 veckor och sen så kommer jobbartjejorna veckan efter det! Såå mysig månad december kommer att bli!

Efter affären så har jag bara legat å latat mig i soffan . Tyckte jag att jag va värd efter allt jag gjorde igår. Sen blev det pappas kebabpaj till middag. Efterrätten blev chokladpraliner som bobby hade fått när han va på chokladprövning i torsdags. Den ena va med getost och mjölkchoklad, den andra va en mörkchoklad med blodapelsinsmak och den tredje å godaste var en med vitchoklad och passionfrukt fyllning. Såååå good!

Det sjuka var att i torsdag låg jag å tänkte på om man kan göra en pralin med passionsfrukt. Dock va min tanke bara att smälta choklad hälla det i en form och sen lägga i färskfrukt. Fråga mig inte hur det skulle gå till men jaa..

Ganska gött å bara ligga i soffan när man har sovit till halv skumt hela natten. Vet inte om det har varit fullmåne natten till idag . Men det är fullmåne nu! Ena drömmen i natt va att jag borstade tänderna och helt plötsligt tappde jag halva hörntanden och försökte trycka tillbaka den typ hela tiden.

Andra drömmen jag kommer ihåg var att när vi ska åka till usa så håller vi på å missa flyget å att jag inte hade packat. Så jag åker ner till mamma i snöstorm för att typ ta hennes kläder å sen ska jag hem igen å då är vädret ännu sämre och så får jag inte tag på Matilda eller Charlotte och tiden går å vädret blir sämre å sämre, och av nån anledning så har jag wilma å 2 andra barn i baksätet. Vi åker på bredsladd i ALLA kurvor på nån väg jag aldrig har kört. Kommer ihåg att jag ringer morfar å frågar om han kan köra oss till landvetter å att flyget går mellan 14-15 nångång. Helt sjukt konstig dröm!
Med tanke på att vårat flyg går 11.30, eller ska gå 11.30 från Sverige ;)
102 dagar kvar!!

Nu ska jag fortsätta kolla på tv sen ta mig en varm dusch!
Puss å kram

Av Alexandra Ekdal - 16 november 2013 21:50

Galet bra serie , seriöst är inne på skiva 4 nu och började i torsdags ;) kollade ingenting igår så idag har jag kollat på 2,5 skiva ;) tycker det är en bra belöning efter att ha röjt och stödat massa idag!

Dock ingen vidare social lördagkväll , jag ligger i soffan å kollar PLL och Bobby ligger i sängen å kollar på Band Of Brothers ;) tror faktiskt det blir sängen snart!
Det är ju en dag imorgon med ;) haha! Fixa med lite papper å dylikt.

Puss och kram. Ha en bra lördagkväll :)

Av Alexandra Ekdal - 16 november 2013 11:48

Ja jag har nästan precis vaknat! Sjukt gött måste jag ju säga! Igår började jag ju på en riktigt städdag. Hela hallen är fylld med skräp som ska slängas. Köket e snart färdigt, ska dammas, diskas, dammsugas och tvättas golev, eller det ska ju typ hela lägenheten. Här ska tvättas, bytas lakan. Ja typ allt som ska göras vid en stor städning ;) just nu känner jag inte alls för att gå upp. För det första måste jag rensa altanen på allt skit och sen kan jag åka upp å slänga all skit. Sen kan man typ börja städa!

Egentligen vill jag börja julpynta men det är liiiite väl tidigt. Har en sambo som inte direkt är en riktigt julfantst! Så det får bli om ett tag :)

Nä nu ska jag dra på mig lite kläder. Tror inte grannarna uppskattar om jag går ut i en vit morgonrock med rosa och röda rosor på ;)

Hörs kanske senare :) puss

Av Alexandra Ekdal - 15 november 2013 20:17

Nu ska vi kolla på den hyfsat nya filmen Flight med Denzel Washington, kanske inte den bästa filmen å se när det bara är 104 dagar kvar tills man sitter på ett flyg på väg till Usa ;)

Men iallafall. Skönt å landa i soffan. fått gjort en del efter jobbet, typ diskat, städa en garderob, lagat mat, tvättat.. Samlat ihop allt skräp. Så imorgon blir det massa fix och massa avsnitt av pretty little liars ;)

Puss å kram!

Av Alexandra Ekdal - 14 november 2013 21:29

God kväll :) sitter i soffan och kollar på Hela Sverige Bakar finalen :) Älsklingen är på chokladprovning i göteborg, inte alls avundsjuk /;
Hoppas han kommer hem med nån god choklad :)
Men jag har haft en väldigt mysig kväll ensam hemma :)
Köpte med mat från Ullared, åkte hem å käkade, plockade undan massa grejer som ligger precis överallt. Imorgon ska jag börja storstäda så jag slipper ta allt i helgen. För i helgen måste jag göra massa annat. Sen när jag hade gjort det satte jag på Pretty Little Liars säsong 3 ;) och kommit på det att det får bli en sen kväll idag och kolla på sista avsnittet på första skivan ;) sjukt spännande!!!!!! Tur jag e ledig i helgen ;) moahahah!

Nu ska jag kolla klart på Hela Sverige Bakar ;)
Puss och kram <3

Ovido - Quiz & Flashcards