Alexandra Ekdal

Alla inlägg under februari 2010

Av Alexandra Ekdal - 3 februari 2010 13:17

Nu har man fått i sig en "nyttig" frukost xD Mcdonalds.. Hmm fy på mig. Men orkade verkligen inte göra något annat.. Det sjuka är att mc har små jävla isbitar nu som  smälter as fort. Så colan smakar typ vatten :S Det är inte så gott. Men nu ligger man i soffan och har datan i knät och kollar på dumburken, som förresten inte har nått bra att erbjuda >.< 

Dagen erbjuder städning, barnpassning och matlagning i eftermiddag. Wihu! Inte så skoj.  Men men, i think i will survive :D

Av Alexandra Ekdal - 2 februari 2010 23:56

  Nehe, det kanske är dags att sova nu?! Transformers går fortfarande =) Så får la kolla färdigt på den och sen sova lite :) I morgon ska jag nog ner till stan efter att jag har kört mamma till jobbet. Och beställa lite bilder :D B.la Från studenten. men måste kolla fotoalbumen först så jag inte bestället kopior ;)

Så ska jag köpa paket till mamma med , det är la inte värt att glömma ;)

Ne nu ska jag sova. Saknar min älskling 


  

Av Alexandra Ekdal - 2 februari 2010 21:30

Hejhej.

Detta är nog min tredje blogg på ett halv år och detta va lätt den enklaste :)

Men ni kan ju gå in på http://alexandraekdal.blogg.se där finns lite tidigare inlägg från tex. Marocko :) Finns även mer bilder på http://alexandraekdal.bilddagboken.se .


Till dagens inlägg.

Det är totalt snökaos ute. Ska ta kort och lägga in här i morgon. Usch och fy säger jag bara >.< Vi har ganska så mkt snö om man säger så..


  

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards