Alexandra Ekdal

Alla inlägg under februari 2010

Av Alexandra Ekdal - 10 februari 2010 15:53

Jag vet jag är besatt av Las Vegas. Men Josh Duhamel är sååå jävla snygg.. Sorry älskling om du läser detta, men du är med snygg ;)

   

Så nu kan ju nu ni där ute berätta vad ni

  

har för favorit serier :)   



Av Alexandra Ekdal - 9 februari 2010 19:35

Idag har jag kollat på Las Vegas sen klockan 2 :D Hur jävla bra får en serie vara egentligen?! :P Är iofs bara inne på andra skivan men jag har ju sätt den innan ;) Josh Duhamel får MER än gärna hälsa på hemma hos mig ;) Nemas problemas :D

  Jag köpte nya skor igår :D SJUKT SNYGGA tycker jag ;) men det är ju för att jag är sånn ;) Moahahah =D



  

Idag var jag och mamma hos morfar och satte upp gardiner.. Mamma hittade gardiner med detta jävla tyget :O Hur jävla fult är inte det :O 

Mamma: Dom är ju as moderna.

Jag: DOM ÄR SKIT FULA :O 


Jaja. Idag kom jag på en ny grej ;) Orkar man inte gå ut till tvättstugan eller inte har en torktummlar eller what ever och man behöver torka skor snabbt och lätt.. Då använder man en HÅRTORK :D


Av Alexandra Ekdal - 7 februari 2010 18:03

Så då har man ätit julmat idag med.. Hmm suck! Men det gick ner det lilla man åt! Dock fick man stänga av öronen om inte ville höra massa bebis prat eller om man inte hade lust att lära sig och renovera ett hus för tillfället. För det va tydligen dagens samtalsämne! Suck! Jaja, jag lever ju nu så det löser sig nog!!   

En sak till JAG LÄNGTAR EFTER SOMMAREN!!!!!!!! Sol, värme och folkrace kan man önska sig nått mer? ;)


Av Alexandra Ekdal - 7 februari 2010 11:25

Jaha, idag va det då lilla jul. Vilket jag inte är så storm förtjust av men det funkar la säkert ;) Fia och Junior är redan här med deras lilla Vovve Izzy =) Och sen kommer Britt och Kenneth, Stefan, Eveline och Sofie. Hmm..

Annars idag händer det nog inte så mkt.

Funderar på att åka hem senare. Inte så skoj att höra av sin egen pojkvän att man är lat bara för att man inte orkar gå ut och gå direkt när man har vaknat näst intill. Plus att man har mensvärk så man tror att hela jävla magen och allt annat bara ska sprängas.

En sak är säker. Ni killar har det så förbannat lätt alltid. Medans vi tjejer ska ha mens 1 jävla gång i månaden. Ni vet fan inte hur jävla jobbigt det är. Jag blir så trött när killar säger att vi tjejer alltid har det lätt. Det har vi fan inte. Så börja för fan att tänka om. Och tänk innan ni pratar! Det är ett jävla bra tips!!!

Kollade på Austrailia igår kväll.. En bra och sevärd film tycker jag! Men den e lite seg på sina ställen. Men sevärd är den verkligen!

  


Kollade även på "I taket lyser stjärnorna" Det va näst intill en riktigt jävlar lipar film. Fy fan. Men bra som fan va den! Rekomenderas stark!!


  


Ne nu orkar jag inte sitta här mer för då är ja ju lat...

Av Alexandra Ekdal - 6 februari 2010 12:36

Hopp. Nu sitter jag hemma hos min älskade Bobby och gör ingenting. Funderar på att kolla på film. Men vet inte om jag orkar ta mig dom stackars få metrarna till sängen ;) haha :D Bobby är inte hemma, tror jag xD Antingen är han på jobbet eller så är han hos Stefan.

Idag händer faktiskt inte så mkt mer än så här. Men i morgon är det Lilla jul i det lilla röda huset i Getås >.< Och jag som AVSKYR julmat    Jaja vad ska man göra åt saken?! Får äta lite köttbullar och omelett.. Det blir säker bra xD

Sitter just nu och äter godis.. Usch och fy. Men men. Nej nu tror jag faktiskt att det blir film ;) Puss på er så länge   


Av Alexandra Ekdal - 5 februari 2010 13:39

För det första är jag VÄLDIGT glad att bloggen funkar igen!!

Hade världens värsta dröm i natt.. Jag drömde om att vi va på fest hos min morbror och Bobby va med. så när vi skulle gå och lägga oss. Så började han prata med mig. Det första uppfattade man inte men sen så tyckte han att det va dags för en paus i vårat förhållande. Och jag började stor lipa. Lipade i flera dagar efter åt och sen skickade han sms och fråga hur jag mådde, gjorde inte direkt så man mådde bättre.

Men sen ringde mobilen och då vaknade jag! TACK GODE GUD för det!! En dröm som jag antar ingen tjej vill vara med om. Jag vill aldrig det igen..

Nu till nått helt annat :D

Fick alla mina filmer och boxar idag :D

  

Halsbanden köpte jag igår :D Och resten fick jag idag ;) I Like :D

Så i helgen blir filmhelg ;) Moahaha :D Fast älsklingen kommer få damp på mig om jag ska ligga och kolla på film hela helgen :D hehe (A)

    

Min nya Orkide :) mycket fin tycker jag :D

Men just nu sitter jag och kollar på Aladdin med min älskade syster Wilma :)

Hörs kanske senare :) Puss på er så länge  

Av Alexandra Ekdal - 4 februari 2010 17:11

Harregud, snön vill tydligen aldrig försvinna.. Jaja :) Idag har jag byggt en pulkabacke till wilma ;) hihi. Hon tyckte det va kul tills Hanna ville gå hem. Då kom wilma in :)

Idag shoppade jag och mamma på stan. Blev två halsband och en navelpiercing sen åkte vi till blomsterlandet och där köpte jag en orkide till mitt rum :) Kommer bli sjukt nice :D Funderar även på att möblera om :D Men jag får se hur det blir med det :D


  


Från det ena till det andra. Jag förstår att jag blev som jag blev den 20 augusti 1992. För fy fan va trött jag blir på min idiotiska syster.. När jag säger att jag hatar henne menar jag verkligen det. Finns ingenting som heter syskonkärlek mellan oss. Det finns VERKLIGEN ingenting, inte ens en gnutta.. Och dum som hon är försöker hon lägga all skit på mig.

Av Alexandra Ekdal - 3 februari 2010 23:04

Jaha, då har man beställt massa från CDON! även denna gången blev det inte billigt.. Usch och fy. Men det blev följande:

   


Som sagt det blev inte så billigt. Men men ;)

Ne nu ska jag sova. God natt. Hörs i morgon. Puss på er      

Ovido - Quiz & Flashcards