Alexandra Ekdal

Alla inlägg under oktober 2012

Av Alexandra Ekdal - 16 oktober 2012 09:17

Hej på er! Denna dagen började väl lite sisådär.. Vaknade klockan 7 och jag skulle börja kl 7. Och det va inte lika kul. B försov sig oxå. Så det blev lite brottom om man säger så! Men jag va på jobbet 07.35 Så det är fan starkt jobbat ;)) så nu sitter jag och varvar ner och äter frukost! Ska snart iväg på ett möte med facket.. Får la se hur det slutar. Men en kollega sa att det skulle vara intressant för mig och att jag inte behövde oroa mig ;) det är ju alltid positivt:)

När jag har slutat ska jag hem till min morbror och lämna vantar till min lille kusin ;) sen ska jag hem till mamma och passa dom små fisarna :)
Och då blir det till att ta de lugnt :)

Puss så länge :)

Av Alexandra Ekdal - 15 oktober 2012 22:03

Oj. Det va inte igår man skrev här . Tiden går för fort och jag hinner inte med allt känner jag riktigt..
Har jobbat sen i fredags. Så i korta drag.

Lördag; jobb 8-17, slog rekord på jobbet! Hem diska, äta, mysa med finaste <3 SOVA!

Söndag; jobb 8-17, fick gjort massa på jobbet, så känner mig stolt!! Sen hem, äta, byta om, åka till Getås och greja med folkracebilen! Hem, duscha, soffan, sova!

Idag; jobba 7-16. Dagen har gått sjukt fort för övrigt! As gött. Hoppas vi får gjort lite mer imorgon mer än bara kläder som skall direkt ut till butiken. För det har vi knappt fått gjort idag. Vilket inte är så kul/bra. Men så är det. När jag väl hade slutat skulle jag köpa grejer till mamma och kusin :) sen när jag kommer ner där vi betalar ja då står där orkidéer för 19.95 och då kunde ju inte jag låta bli!! Jag får ju dom till att överleva och då är det kul :D så 3 nya orkidéer och denna gången kom jag ihåg att jag inte hade några krukor hemma så 2 nya krukor (slängde en blomma som va mer vissen än levande! Så en kruka hade jag) sjukt snyggt blev det iallafall! Fick möblera om blommorna lite.. Sen när jag kom hem skrev jag ut ett papper till mamma, lagade mat, bytte om och käka. Sen åkte vi till Getås och målade bilen så nu blir det en bebis-bil till skene! Sen åkte vi hem. Och nu i kväll har jag diskat, satt in bilder i ramen, plockat i ordning, vikt lite tvätt, packat till mamma och när jag väl landade i soffan höll jag på att somna. Så nu är det dags att sova!! Ligger i sängen och ögonen går i kors.. Så lite bilder får avslua detta långa inlägg som säkert har mer stavfel än vad en unge som knappt lär skriva har! Puss & god natt <3

Av Alexandra Ekdal - 12 oktober 2012 21:10

God kväll! Helt slut efter denna dagen. Först jobb 7-16, butiken hela dagen. Sen (efter mycket tjöt från mamma) åkte jag till vårdcentralen bara för att kolla så att jag inte hade lunginflammation, har ont i ryggen och varit förkyld ett tag. Bättre att kolla. Men det såg bra ut. Cpnåntingvärdet va lite högre än vanligt och samma med vit blodkroppar(?) det va oxå förhöjt men inget märkvärdigt! = ingen lunginflammation! Positivt. Sen åkte jag till skene och handlade = 800 kr fattigare på mat! Inget kul! Men man har väl inte så mycket val i guess ;) va hemma vid 7 och då va det bara till att laga mat. Så ligger med mat koma i sängen och är döööööö trött..
Till middag blev det den rätten som jag åt hemma hos Fiffi och Carro när vi hade folk från Österrike här. Alltså:
Baconlindad fläskfilé med ädelost. Allså smidigare godare finns de nog inte (så låter det alltid) men detta är en rätt som alltid går hem hos folk, tror aldrig jag bjudit på det och folk har sagt att dom inte gillar det! Till har jag klyftpotatis och en vitlöksås. Gärna gärna gärna granatäpple till oxå! Åhh det är så gott så det går inte att beskriva. Så här får ni receptet;

1 fläskfilé
2 pkt bacon
1 triangel ädelost (den ljusblåa, kvibille tror jag de e)
Klyftpotatis, vitlöksås och sallad.

Putsa fläskfilén, det värsta fettet ska tas bort. Lite fett kvar gör inget. Skär ett snitt i filén ganska djupt men de ska inte gå igenom. Lägg i ädelosten så mycket som du vill ha. Linda in i bacon. In i ugnen ca 25 i 225 grader :) good luck och smaklig måltid!

Tack Fiffi för receptet!

Nu ska jag kolla på tv/film eller nått ;)
Puss & kram

Smulan va med igår när vi fixa saaben :)

Av Alexandra Ekdal - 11 oktober 2012 10:20

God morgon :) nästan ;) mamma messa halv 10 då vaknade jag. Så jag pratade med mamma en stund och sen komma på Grey's anatomy. Och nu är det dubbel avsnitt av Desperate Housewives :D
Sen ska jag fixa lite bilder :)
Hörs sen :) puss & kram

Av Alexandra Ekdal - 10 oktober 2012 23:01

Ligger jämte min snarkade älskling och kollar på masterchef! Bara älskar matlagningsprogram :))

Dagen gick ganska fort idag faktiskt :) alltid skönt när den gör det. På vägen hem kom det massa tankar.
Varje gång jag ser den starkaste stjärnan på himlen så tänker jag på min mormor<3 saknar henne så otroligt mycket och hon drogs ifrån oss alldeles för tidigt :( Men jag vet att hon är på en plats där hon sitter och tittar ner på oss och ser till så inget illa händer oss! Och det bästa av allt, hon lider inte mer:( det är trots allt snart 6 år sedan du lämnade oss och varje gång jag tänker på henne så kommer tårarna! Det är så tomt utan dig <3
Mormor jag älskar dig och saknar dig över allt annat <3

Gud va känsligt allting blev nu:(
Nu ska jag försöka sova! Ledig imorgon och har lite att göra!
Puss på er alla där ut och ta hand om varandra, en vacker dag kanske den man älskar mest försvinner fortare än vinden <3

Av Alexandra Ekdal - 10 oktober 2012 09:42

God morgon på er :) sitter just nu och äter frukost! Dubbelmacka med ost, skinka och gurka. Äppeljuice, vindruvor och klementin;) hyfsat nyttigt iallafall ;)

Igår va vi ju på gekås, och som vanligt blir det aldrig billigt när man är där. Men nästan allt va behövligt ;) kanske inte alla chips B la ner i slutet ;)
Men köpte en jättefin ram som vi ska ha ovanför sängen :)

Och nu på morgonen när jag gjorde frukost såg jag att de har varit frost i natt >< det är inte helt okej. Så nu är väl vintern på väg :( usch !

Nä nu ska jag fortsätta kolla på Grey's anatomy.
Puss

Av Alexandra Ekdal - 9 oktober 2012 15:41

Hej på er =) Hoppas allt e bra med er :) Jag har haft en riktigt slapp dag idag alltså.. Vaknade vid 9 första gången och vände på mig och vips så va klockan 11 ;) Hehe =) As gött att sova. Man får ju passa på när man väl är ledig.

Annars har jag inte fått gjort mycket idag. Diskat och kollat igenom lite bilder =) Ska börja på en julklapp snart nämligen :)

När jag satt och kolla igenom bilder i mitt fotoalbum så fick jag syn på ett kort på mig, min syster och våran farfar. Och kom underfund med att våran pappa är så sjukt lik våran farfar.


Nu kommer snart B hem och då ska vi åka till Gekås och handla :/ Lite tråkigt på min ledig dag. Det fanns ingen dag som passade mer än idag.

Nu ska jag välja ut lite bilder till julklappen =)
Puss & Kram

 

Av Alexandra Ekdal - 7 oktober 2012 20:22

Nu blir de film mys i sängen :) Man on a ledge .
Handling;
Vågar du ta nästa steg? Den förrymde fången Nick Cassidy står plötsligt högt upp på en avsats på en skyskrapa i New York. Kommer han att hoppa? På nolltid har Nick fångat hela stadens och alla mediers uppmärksamhet. Och medan alla tittar upp, ser ingen den utstuderade kupp som äger rum på andra sidan gatan. Hänger dessa båda händelser ihop? Kommer polispsykologen Lydia sanningen på spåren? Och har Nick i själva verket en helt annan agenda? Dansken Asger Leth tog filmvärlden med storm med sin debutfilm "Ghosts of Cité Soleil". Nu är regissören tillbaka med en superintensiv kuppfilm där nya vändningar och suspekta sammanvärjningar lurar bakom varje gathörn!

Så vi får väl se om den e bra. Kan ju hoppas de :)
Puss <3

Ovido - Quiz & Flashcards