Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 19 februari 2015

Av Alexandra Ekdal - 19 februari 2015 16:57

Hej, Det har ju gått några dagar sen jag bloggade sist. Inte riktigt haft ork och inte vetat vad jag ska skriva :P

Men iallafall. I söndags jobbade jag till 16 sen packade jag alla grejer som jag skulle ha med till Varberg. Vilket blev en del ;) Sen så slappade vi framför OC :) 

Måndag- Jobba till 16 sen åkte ner till Varberg. Först en sväng till mamma å lämna alla grejer och sen åkte jag ut till garget och busa med Stoffe innan han skulle sova. När vi är nere i garaget får min morbror ett sms där det stod:

"Alex får inte min pappa. Alex är dum. " haha sån klockren kommentar av en 3 åring ;)

Jag fick gjort lite på min bil iallafall. Ny insugspackning, tror jag det heter xD den mellan insuget och toppen :P Och sen satte jag i kylet och lite små pill typ. 

Efter det åkte jag hem till mamma. Gick och la oss typ 12..


   



Tisdag- I tisdags skulle vi åka till Veddig och lämna Wilma hos hennes kusin :) Efter det åkte vi till Karlssons och handlade lite och sen till hajen. Jag å mamma va så sjukt onyttiga att jag inte ens vill skriva ut det i bloggen :O Helt galet och jag mådde riktigt illa senare på kvällen. 

När vi hade ätit så åkte jag och hämtade Carro i stan och sen åkte vi hem till Linda :D Så sjukt länge sen jag va hos henne. Det  är seriöst 1,5 år sen :O Vi träffas alldeles för sällan men seriöst mitt liv är väääldigt upptaget ;) Vilket inte är bra alltid men jag försöker :) Men ska man träffa mig så får man fan planera in det oxå :P Svårt att bara sticka. Tar liksom en timme för mig att ta mig till Varberg så jag måste planera in det, kan inte köra dit ner för att ta en fika på nån timme eller 2 och sen åka hem :) Tur är så vet dom det oxå :) 

Men iallafall vi satt och kollade på bilder från min Usa resa :) Och sen satt vi och tjötade från typ halv 6-strax efter 22 :) Vi har ju lite att prata om när vi väl ses liksom :D Men i like it :D


Onsdag- Mötte upp Matilda och Charlotte på jobbet innan vi skulle ha möte. Så vi lunchade och tjötade om livet. Det är lite upp och ner. Mer skriver jag inte för det är inget någon någonsin behöver veta! Men jag älskar att vi 3 kan ventilera till varandra i förtroende. Ja sen skulle vi möte. Går upp där mötet skulle varit men inser att det inte kommer någon mer. Får sen reda på att mötet är flyttat till en annan plats och det är ingen som har sagt någonting och då blev jag fan arg. Inte kul kan jag säga. Men vi blev 4 minuter sena. Vilket jag skiter i för det va inte  vårat fel. 

Sen kom jag hem och städade undan massa. Så nu är här hyfsat snyggt igen ;) 


Och idag har jag inte gjort nått speciellt egentligen. Pysslat lite och tvättat, dammsugat av. Och snart är det dags att laga mat. Idag blir det kycklingfyllda baguetter :D MUMS! Älskar det :)

Det jag har pysslat idag är detta:

Före - under tiden - efter.
Framsidan är oxå i svart/silver men ljuset blev lite konstigt. 

             

Ovido - Quiz & Flashcards