Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 7 februari 2015

Av Alexandra Ekdal - 7 februari 2015 21:47

God kväll :) nu har jag intagit soffläge :) våra gäster har åkt och jag har hunnit plocka i ordning och landat i soffan :) En mycket trevlig kväll har det varit . Först blev det grillat kött och kyckling med klyftpotatis, pepparsås, halloumi, sparris & vitlöksbröd :) vi har seriöst fortfarande mat till flera dagar.
Sen spelade vi lite Wii, bowling blev det och jag vann 1 av 2 gånger ;)
Till efterrätt blev det mintchokladpannacotta och granatäpple :) det va uppskattat!

Vi fick ett jättefint ljus av våra gäster :) tycker dessa ljusen är så coola :D

Jäklar vilket tjöt det är om Melodifestivalen förresten, så sjukt tråkigt att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Så totalt ointressant mest för att svenska folket har så sjukt dålig smak! Dom bästa förlorar ju alltid!

Nä nu ska jag lämna er i fred :) vi hörs ! Puss å hej!

Av Alexandra Ekdal - 7 februari 2015 13:07

Nu är hela lägenheten städad och nu ska bara maten förberedas . Ligger i sängen och kollar på O.C men vi måste nog börja göra i ordning allting. Ska byta om , duschas och göra sig i ordning och som sagt förbereda allting :)

Vad hittar ni på denna fina lördag då? :)

Av Alexandra Ekdal - 7 februari 2015 09:43

God morgon! Nu har jag en ledig vecka att se fram emot , innan det är dags för jobb igen.
Igår jobbade jag egentligen till 20 men gick hem vid 19.15 för vi hade verkligen ingenting att göra! Så då slutade jag lite tidigare :) sen när jag väl kom hem så vek jag tvätt och plockade undan lite.
Idag ska det städas och röjas för vi ska ha gäster ikväll så jag ska strax gå upp och göra efterrätt :) eller rättare sagt jag måste gå upp nu!

En annan ska jag har funderat på, funkar emoji gubbarna i denna bloggen tro? ? måste ju pröva ? hade varit mö roligare ? haha! Nej nu måste jag upp!
Hörs säkert under dagen ?
Puss ?

Ovido - Quiz & Flashcards