Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 9 mars 2014

Av Alexandra Ekdal - 9 mars 2014 17:48

Hej på er :) igår kom vi till Key west. Resan gick super lätt å smidigt. Inga problem alls. Bilen va super go å köra med :) funderar nästan på att köpa en sån i framtiden ;) dom e ju garanterat inte billiga.. Efter vi checkade in, fick in väskorna och slappat 2 minuter va det bara till å leta upp nånstans å äta, slutade med mat på 5 guys. Sjukt go hamburgare och hemmagjorda pommes :) sen fick vi tag på en karta, kartor har varit våra bästa vänner denna resan, så gick vi till Mallroy Square och kollade på solnedgången, så fint och vilken underbar stämning. Det va massa sånna gatuartister som satt å spelade gitarr och massa annat :) det va så mysigt. Det som fattades va älsklingen, då hade det varit perfekt! Utan tvekan.

Idag började vi med frukost, sen gick vi till den sydligaste punkten i USA, och därifrån va det 90 miles till Cuba. Idag e det super varmt och vi svalkade oss med så god glass, fransk choklad, key lime och passionsfrukt. Yummie :) vi ska gå till
mallory square idag med. Kändes som att det va där "det händer" om man säger så :) 1 hel dag här räcker faktiskt om man inte är här för att festa och supa, för då får man nog ha lite längre tid ;)

Så nu är det bara 3 nätter kvar här i staterna. Längtar tills jag kan lägga upp alla fina bilder , ca 1600 bilder , så ni får se. Än så länge får ni nöja er med mobilbilder :)
Hörs en annan dag. Puss och kram
:)

Blandade bilder från Miami och Key West

[Bild]

Ovido - Quiz & Flashcards