Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 5 mars 2014

Av Alexandra Ekdal - 5 mars 2014 03:20

Hej och god natt! Nu är klockan lite efter 9 på kvällen och vi har precis kommit tillbaka hotellet.. Vi började med att checka in på ett slags bohem/cirkus/clown hotell och sen letade upp en bankomat och samtidigt så höll vi på å svälta och bara tog första bästa restaurangen för vi va såå hungriga. Så vi hittade ett mysigt ställe som hette Lorenzo, så vi satte oss, beställde dricka och sen beställde vi varsin pizza. Då säger servitrisen att pizzorna är ganska små och frågar om vi ville ha sallad. Ja tänkte vi det kan väl vara gott. Så vi beställde de och fick det ganska snabbt, det hon inte sa va att salladsjävlen , som för den delen inte va så värst jättegod , kostade 14 DOLLAR = nästan 100kr... Snacka om att vi va irriterade. Så vi betalade och gick! Aldrig mer äter vi där.. Usch och fy! Mår illa bara jag tänker på det.
Sen gick vi vidare till stranden där vi gick längst ner.. Satt där i typ 2 timmar sen började vi traska tillbaka och satte oss på en restaurang med jättegod mat. Åt en pastarätt med kyckling och räkor. Godaste på länge faktiskt. Så vi satt där ett tag innan vi började leta upp en matbutik för vi tänkte köpa frukost men det fanns inget som direkt tilltalade oss.. Så jag vet inte. Vi får väl se vad vi hittar.

Så nu ligger vi i sängarna och ska snart sova. Imorgon är det stranden hela dagen, eller så länge vi orkar. Med tanke på att både jag och charlotte ser ut som halvkokta kräftor så imorgon ser vi väl ut som hel kokta..

Jaja. God natt. Puss på er <3

Ovido - Quiz & Flashcards