Alexandra Ekdal

Alla inlägg under januari 2014

Av Alexandra Ekdal - 22 januari 2014 21:49

Det va inget kul å vara i garaget idag. Eller typ. Men ingen har insperation till å göra nått så det blev ju typ ingenting gjort. Jag har tagit bort rutorna på den blåa 99an.
Nästa steg e å ta ur motorn och allt som det hör till .. Så skicka hit typ 1 ton insperation så man kan vara klar lite innan det är dags att för tävling så man inte står där 2 dagar innan tävling och gör allt.. Men det är ju som vanligt.

Så jag vet inte riktigt när vi ska börja fixa allt. Känns som allt bara går åt pipsvängen just nu. Plus att det är kallt å jävligt och jag hatar vinter.
Plus att det bara är 36 dagar kvar tills vi åker. Känner mig typ stressad över det med trots att allting är färdigt till det. Men det är nog att jag börjar jobba med så fort vi kommer hem typ.

Jaja, nu har jag väl gnällt av mig lite. Så vi säger väl god natt här. Hörs imorgon :)
Puss på er :)

Mammas köttfärsås med mer champinjoner än köttfärs ;) men gott är det !

Av Alexandra Ekdal - 22 januari 2014 15:48

Hej hallo. Läget? Sitter här med mamma och har precis haft världens skrattattack.. Satt å jävlades med kevin nämligen å peka finger, ja ni fattar och då säger jag att "det är ju inte pekfingret det är ju långfingret" ch då tycker han att man kan ju faktiskt peka med alla fingrarna xD och det tyckte jag å mamma va as kul så vi satt å peka på varandra med alla fingrar utan pekfingret så bara så ni vet kan man nu peka tumme på personer x'D skrattat så tårarna nästan sprutat här..

Snart ska vi käka lite å sen blir det garaget en stund :) pappa kommer ikväll med :) trevligt!

Hörs väl senare i guess ;)
Puss

Av Alexandra Ekdal - 21 januari 2014 23:24

Nu e det dags att sova. Imorgon ska jag å mamma handla å man vet ju hur mycket det tar på krafterna, så nu får man sova så man orkar det och sen ska man till garaget å greja så ja typ full rulle ;) men det ska nästan bli kul å åka till garaget, har 2 motorer att hjälpa till å bygga och 2 karosser som ska fixas lite :) så nån helg får sambon följa med å svetsa, och pappa om du läser detta så nån helg får du boka upp dig för vi behöver hjälp å tippa bilen ;)

Nu ska jag spela wordfued med mamma å utklassa henne ;)
Puss och god natt <3

Av Alexandra Ekdal - 21 januari 2014 20:55

Herr klantig tittade in på ett snabb besök.. Kevin välter ut cola på vardagsrumsbord och mammas ryamatta. Sen slut jag huvudet i ipaden som låg på soffkanten..
Fattas det väl bara att man halkar och sätter sig på röven när man går ut med hunden oxå..

Suck!

Av Alexandra Ekdal - 21 januari 2014 20:12

Nu sitter vi i soffan mätta och belåtna! Det blev fiskgratäng ;) smidigt och det gick hem hos ungarna med .. Wilma tyckte vi skulle äta fiskpinnar och bea-sås å potatismos, kinamat eller mcdonalds och dom 2 sista va inte ens ett alternativ på världskartan. Å fiskpinnar å beasås?? Seriöst va e det för jäkla kombination? Nä just det ett hittepå från en 7 åring!

Nu blir det soffhäng tills det är dags att gå ut med vovvis.. Tur att varken jag eller Stina tycker om kylan så hon gör sina behov snabbt å lätt!

Nu ska jag kolla på Hart of Dixie :) puss

Av Alexandra Ekdal - 21 januari 2014 11:04

Hej på er :) hur mår ni idag? Jag e lite små trött men jag över lever.. Vaknade av att min morbror messade vid halv 10. Hade ändå ställt klockan på 9.45 för att inte missa Private practice , va så sjukt spännande igår så kände att jag inte kunde missa de..

Idag händer inte så mycket faktiskt. Ska strax göra frukost sen packa å göra mig iordning och vänta på posten ;) efter det ska jag ner till varberg å passa dom små skrutt ungarna.. Funderar på va vi ska äta idag.. Hmm. Återstår å se :)

Nu ska jag göra frukost :) puss

Av Alexandra Ekdal - 20 januari 2014 20:41

Ligger i sängen å dricker en chai latte lemongrass och kollar på en ny film vi köpte på gekås idag :) we are what we are heter den. Ska försöka skriva va jag tycker sen ;)
Vi köpte faktisk en Jamie Oliver stekpanna oxå. Jag känner liksom att jag inte har hittat en som är riktigt bra. Har köpt mina på ikea och visst dom gör det dom ska men inte så mycket mer.
Den största stekpannan bränner det fast på vissa ställen. Men den nya blir bara när man steker kött och kyckling ingenting annat..

Över till nått helt annat men ändå inom mat, chai latte LG är helt okej, lite söt men det går å dricka :) bobby tyckte om det med.

Nu ska jag fortsätta kolla på filmen.
Och kom precis på att jag måste vattna mina orkideer! Får göra det efter filmen :)
Puss

Av Alexandra Ekdal - 20 januari 2014 15:49

Hel ärligt, jag tycker nästan synd om bobby som får stå ut med den bilden av mig när jag bara går hemma. Jag vågar ju liksom knappt kolla mig själv i speglen. Men nu har jag noppat ögonbrynen, rakat benen, gjort hårinpackning, ett försök till å skrubba kroppen och nu har jag tagit på mig ordentliga kläder , alltså inte en hoodtröja och mysbyxor utan riktiga kläder ;)

Å lite smink på det , de gjorde banimej susen ;) lite smått trött bara men det går nog över ;)
Väntar på att bobby ska komma hem å byta om så ska vi åka sen :)
Puss

Ovido - Quiz & Flashcards