Alexandra Ekdal

Alla inlägg under januari 2014

Av Alexandra Ekdal - 26 januari 2014 22:32

Sjukt rolig film tycker jag, Bobby sa helt okej! Fick mina skrattatacker så helt klart en film för mig! Hät e handlingen:

Den ambitiösa FBI-agenten Sarah Ashburn skulle få sitt efterlängtade karriärslyft om hon bara klarade av att samarbeta. Med ett löfte om befordran åker hon till Boston för att leta upp och fånga en maffiaboss. Hennes dröm ser ut att bli lite mer avlägsen när hon tvingas att jobba ihop med Shannon Mullen, den polis som fångat bossens närmaste man. Sarah gör alltid allt strikt efter regelboken. Shannon, ja hon är lite mer för att ... improvisera.

SE DEN, å få dig ett gott skratt..

Av Alexandra Ekdal - 26 januari 2014 19:59

Tänkte först skriva god lördagskväll men kom på mig själv att det är ju söndag. Hur har eran helg varit? Jag har bara jobbat kollat på film och sovit. Kanske skulle börja göra recensioner på filmerna som jag lovar ;) börjar efter detta inlägget ;)

Har inte varit as mycket folk idag men ändå haft å göra hela tiden :) satt i kassan mellan 13-stängning..

Annars då, jo vi har inget varmvatten å det är nästan värre än å inte ha nån ström. Nu har vi ström, ett berg av tvätt och av disk och kan inte tvätta och måste koka vatten för att kunna diska. Vi, jag rättare sagt har PANIK! Imorgon måste jag städa här hemma. Bobby ska ringa hyresvärden så får dom fan fixa detta så fort som möjligt! Går inte å leva såhär och jag har snart inga rena kläder !!! Suck!

Så nu har jag fått gnällt lite med ;)
Nu ska vi kolla på The Heat med Sandra Bullock och Melissa McCarthy ..
Hörs sen :) puss på er :)

Av Alexandra Ekdal - 25 januari 2014 18:52

Nu är vi hemma igen. Blev massa filmer och 1 seriebox ;) SUPRICE! Sen blev det pizza på det ;)

Det blev:
Chicago Fire säs 1.
Modig
Ringaren i Notredame
Röjar-Ralf
The Heat
Cosmopolis
Mulan
Smurfarna 2
Och godis
Total kostnad = 603 kr ;)

Så värt det! Nu ligger vi i sängen och kollar på Modig på engelska ;)

Puss och kram

Av Alexandra Ekdal - 25 januari 2014 14:28

Hej på er :) sitter i massagestolarna och har det gött. Har rast nu sen ska jag tillbaka till kassan i typ 1 timme innan Jennie kommer å löser av mig så jag kan sluta :) slutar lite tidigare idag. Lite dygnsvila e alltid gött :) å det är sååå skönt att saker löser sig utan att det ska krånglas å grejas. Det gillar vi :)
Så nu jobbar jag ca 1 timme till :)

Såg matilda innan å hon kommer fram å gör så hela min hjärna hamnar i chock! Gosh! Jaja, försöker lugna ner mig lite nu iallafall med clementin och massage.

Måste skynda mig hem sen för vi ska till hemmakväll i skene å kolla efter filmer! Hade nog hellre åkt till varberg men det blir för långt plus att det känns som att det har varit mer folk där än vad det kan ha varit i skene! Så dit ska vi sen :)

Nu ska jag äta min clementin! Puss

#trött #sleten !

Av Alexandra Ekdal - 24 januari 2014 15:44

Sitter just nu i massagestolarna och har rast. Som för den delen snart är slut och då ska jag tillbaka till barn avdelningen.
Idag har jag än så länge varit på livs. Tiden har gått sjukt fort och det gillar jag. Men allting har varit inplastat och jag har skurit och skurit och dragit så nu är mina stackars fingrar helt ömma /: plus att jag har klämt dom mellan alla glasbukar vilket inte blir mycket skönare!

Nu ska jag strax tillbaka. Men vet inte vad jag ska göra dock ;) men det blir nog bra. Sen ska jag till kassan ikväll :) det kan man kalla en varierande dag ;)

Hörs kanske i kväll :)
Haha vilken ful bild men den får duga ;) puss

Av Alexandra Ekdal - 24 januari 2014 08:54

God morgon på er . Har ni sovit gott? Jag har sovit väldigt skumt måste jag ju säga.. Hjärnan har typ varit vaken men kroppen har sovit. Sen trodde jag nästan att jag hade försovit mig, men de hade jag inte för då hörde jag bobbys klocka ringa så kunde jag vända på mig å somna om. Sen vaknade jag 08.05 och somnade om.
Men nu e jag vaken och ska gå å ta en dusch så jag piggnar till ytterliggare :)

Sen ska jag betala räkningar och äta frukost sen e det dags att dra till jobbet :)

Men nu måste jag gå upp :) Puss på er å ha en trevlig fredag :)

Av Alexandra Ekdal - 23 januari 2014 22:22

Nu har jag shoppat lite kläder! Tycker jag att jag e värd :) shoppar väl kläder över internet typ 1-2 ggr per år så de e inte så farligt.. Och köper inte så mycket kläder i vanliga fall heller om jag inte hittar nått jag bara MÅSTE ha ;) så det blev ett par capribyxor, ett par svarta haremsbyxor och en snygg topp..

Jag vet att paljetter skaver som satan men kunde inte låta bli ;) snyggt om man ska gå på nån finare middag i Miami ;) om den nu passar!!

Fick vart på gekås en snabbis med Ellen oxå, blev lite tråkiga bra å ha grejer och Tina Nordströms kokbok! Så nu behöver jag inte gå å sukta efter den mer ;)
Måste börja använda mina böcker med bara ;)

Nu ska jag sova. Ska ju faktisk jobba imorgon. Synd bara att jag trodde att jag skulle börja 7 men börjar 11. Vilket e tur för då kanske jag kan få en god natts sömn! Så puss och god natt :) hörs imorgon ^^,

Just det, denna orkidén köpte jag igår eller i tisdags ;)

Av Alexandra Ekdal - 23 januari 2014 11:23

Hallo. Sitter i köket med mamma och håller på att bli helt psykisk sjuk i huvudet med allt tjöt om psykoanalys hit och dit. Gaaah!

Jaja. Va gör ni idag? Jag ska till ullared om en stund och träffa Ellen :) ska bli trevligt , sen hem till mjöbäck och fixa lite . för i helgen ska jag jobba. Ska faktiskt bli kul å jobba å slippa ligga hemma ;) men jobbar ju bara 2 veckor sen ledig 5 ;)

Nu ska jag banka in information i tant hjärna! Wish me luck !

Hörs sen :) puss

Ovido - Quiz & Flashcards