Alexandra Ekdal

Direktlänk till inlägg 24 maj 2014

Vecka 21

Av Alexandra Ekdal - 24 maj 2014 19:01

Hej på er. Ytterligare en hektisk vecka är snart till enda. Tyvärr kommer väl varenda vecka vara lika hektiskt iallafall en månad framöver. Mycket som händer hela tiden plus att man ska jobba mellan varven. 
Så jag drar väl hela veckan nu då. Så det lär bli ett ganska långt inlägg ;)


Måndag. Jobbade till 20.30 ca. Åkte ner till Varberg med ett stop hos min morbror för att lämna Dalhemsflaggorna från förra cuptävlingen. Sen hem till mamma å tjötade med henne en bra stund innan det va dags att sova. 


Tisdagen så vaknade jag vid halv 9. Så gjorde vi oss iordning och åkte upp till Freeport där jag köpte 3 kosta boda assietter och en skål på fot. Gud vad jag älskar den serien! Har snart 6 av varje :) Har dock glasen kvar. MEn vet inte om jag vill ha dom faktiskt. Sjukt tunga och känns mer som , ja jag vet inte. Men vi får se vad tiden utvisar. Blir nog bra. Sen åkte vi hem å då bytte jag om och sen åkte till garaget och började greja med folkracebilen. Fick målat typ allt. Men det är lite kvar ändå. Måste svetsa om stolsfästet och sen kan jag måla det sista =)

Sen grejade vi med massa andra grejer. Så förhoppningsvis kom dom en bit på vägen i garaget idag. Eller, dom kanske är kvar där fortfarande, vad vet jag ;)

   

Det är denna saken som får lite kärlek nu. Tanken e att den ska vara klar till Skene. Så vi får väl se. Så vi höll på till ca 00.45 Seeegt! Men vissa tidpunkter går det lite snabbare =) 


Onsdagen spenderades oxå i garaget. Va hemma vid 01,15 tror jag klockan va. Då började jag dock bli trött redan vid 22. Men jag höll i och vi grejade till typ 1. Sen åkte jag hem till mamma och nana kudden. 

I torsdags väckte mamma mig vid 10,40 då tyckte hon att det va dags att gå upp.. Så jag gick upp och åkte till industriområdet för att lämna en grej. Sen så åkte jag hem gjorde mig i ordning, packade allt och inväntade Charlotte. Sen åkte vi och mötte upp Sara, Emelie och Malin vid statiol nord. Sen åkte vi till Liseberg :D Man blir ju som barn på nytt. Så sjukt kul hade vi. Åkte Helix 2 ggr. Den va fan grym! Lätt den bästa på hela liseberg :D I LOVE IT!!!!!

Så vi åkte masssssssssssssssa grejer typ hela tiden! Det sista så spelade jag och sara lite på några hjul, spelade för 35 kr och vann 2 kg toblerone ;) 

Det roliga va att Emelie, Malin och Charlotte åkte Hanghai och när dom e rätt högt upp så hör man bara Emelie skrika "Va fan har du vunnit?" Typ nått sånt när vi står nedanför. Och jag bara "JApp ;)" Haha. Det va lite kul.

Det minst roliga på hela dagen va när det va as mycket ungar som fick för sig att gå före hela kön bara för att "deras vänner stod där framme!" TRO MIG, mig går man fan inte före. Å det fick dom höra oxå :P Jävla bortskämda snorvalpar! USch, det värsta jag vet. Så till alla er vuxna, UPPFOSTRA ERA JÄVLA UNGAR ! Vi alla står i kö av en anledning och det är för att vi med vill åka attraktionerna. Blir så galet irriterad. Men tro mig ,dom som försökte gå före, dom gick fan inte före oss iallafall. 
Jaja  nu lämnar vi det. Här är ett gäng bilder. Självklart mobilbilder för klantarsel som jag är så glömde jag minneskortet hemma i datorn! SucK!

               


Gårdagen spenderades på jobbet. När jag väl slutade så va det dags att handla massa nödvändigheter. Sen hem å käka. Städade undan massa. Sen somnade jag väldigt snabbt. 
Idag har jag  jobbat till 15, sen tänkte jag åka hem å tvätta och städa. Men det slutade med att jag somande en stund sen va det dags att laga mat och nu sitter jag här och kollar på Herbie och ska strax göra popcorn till min sjukling. Så jag får väl göra det :) 
Hörs när vi hörs :) Puss och kram !

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Alexandra Ekdal - 14 mars 2015 16:59

Haha va  hemskt det lät, men det är faktiskt så att jag har bestämt mig för att flytta min blogg nu. Den kommer hamna på Nouw.com istället. Just för att denna bloggportalen står stilla i utvecklingen och man får inte respons från ägarna. Så ja. Dags ...

Av Alexandra Ekdal - 13 mars 2015 20:21


Nu har jag läst ut andra delen av trilogin Åttio Dagar. Det står på omslaget att "Du som gillade Femtio Nyanser kommer att älska.." Fast det borde stå tvärt om ;) För dessa är bra men femtio nyanser är BÄST! För denna serien är råare och har ett hård...

Av Alexandra Ekdal - 13 mars 2015 17:38

En fredag när man fått gjort mycket är en bra fredag :) Jag har ju typ ALDRIG varit ledig en fredag så det är lite extra skönt faktiskt ;) Så idag har jag varit i Kinna å hämtat passet, handlat i Skene, storstädat hela lägenheten. Spisen har kommit ...

Av Alexandra Ekdal - 13 mars 2015 10:14


God morgon på er :) Idag blir det en snabb sväng till Kinna för att hämta pass och handla . Funderar på vad man ska laga för god mat idag när våran nya spis kommer! Fattar ni hur lycklig jag är just nu! Väntat 5(!!!!) veckor på en ny spis och nu komm...

Av Alexandra Ekdal - 12 mars 2015 19:20


Hej på er :) ligger i soffan å kollar på SOS sommar. Dagen började med spa med tjejerna , vi va på strandbaden och det va bra :) Det va olika stationer man gjorde och det va mysigt men det mysigaste va ju helt klart relax rummet med eldstaden :) där ...

Ovido - Quiz & Flashcards