Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 4 maj 2014

Av Alexandra Ekdal - 4 maj 2014 18:37

God kväll på er. Slapp söndag idag ja. Helt slut efter denna veckan vill jag lova. Igår va det folkracepreimär 2014 i Fjärås. Va inte jättenervös, det enda som inte kändes helt hundra va bilen. Visste inte om den skulle gå alls eller om den skulle krångla massa som i skene. Men den gör lite som den vill. 
I första heatet gick den som den skulle och där slutade jag på en andra plats. 

Andra heatet gick den inte som den skulle, den funkade ibland och inte ibland. Men blev 3a iallafall. 
I tredje heatet gick den igen. Så där slutade jag på en tredje plats. Blev 3a in i finalen och där skulle den ju inte gå alls och blev 5a. Så ja. Pluttrade runt där och försökte iallafall. Men det gick inte. MEN, första tävlingen på ett halv år och det gick ju bra ändå. Så jag e både nöjd och inte nöjd. Nöjd med körningen men missnöjd med bilen. Men what to do? Jo leta upp felet och fixa det ;) 


Nu har  vi precis ätit och jag ska scrapbooka lite till innan det är dags att inta sängen igen! Så skönt det ska bli. Sovit 12 timmar i natt ;) OCh fortfarande trött. Men har väl lite sömn att ta igen efter denna veckan antar jag :P

Nä här kommer några bilder. Tog en evighet att ladda upp. Men in och kolla på http://attansracing.blogspot.se och kika in resten av bildera =)
Puss & kram


             

Ovido - Quiz & Flashcards