Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 11 maj 2014

Av Alexandra Ekdal - 11 maj 2014 18:30

God kväll. Hoppas ni har haft en bra söndag. Min har gått fortare än vad jag trodde den skulle göra när klockan ringde 04,55. Det är det absolut värsta jag vet när jag måste ställa klockan innan 05,00. Jag menar klockan är ju bara 4.55 xD Usch, hatar och gå upp tidigt över huvudtaget! Så det spelar väl ingen större 5a ;)

Så dagen har gått fort. Jag och Sara va lite busiga men tror allting blev såååå mycket bättre! Det lär jag få höra på tisdag annars. Jaja nog om jobb och sånt. 

Igår va vi ju iväg i Göteborg på en båttur i skärgården med skaldjursbuffe. Det va såå gott! Asså shit, har inte ätit så mycket på länge, men å andra sidan, det tar ju tid att äta skaldjur med så det är väl inte så konstigt. 
Satt och åt till ca 20.30 tror jag klockan va. Medans vi satt och åt så sjöng besättningen lite titt som tätt. Det va jättemysigt. Efter maten så va det lite shownumer och mer musik. Det va bl.a en kille som spelade Flirtiga Knut. Det va sjukt kul. Sen va det några som fyllde år så alla fick ställa sig upp och sjunga och sen sjöng besättningen en annan låt för dom. Allt va så bra gjort och maten va som sagt gudomlig. 
Dom avslutade hela turen med ett stort medley. Det var oxå så grymt bra. Då fick men lite partyfeeling. Men då skulle man ju helt plötsligt hem och sova. Men lika skönt va det.

Så här kommer en del bilder från kvällen =)

                                       

Ovido - Quiz & Flashcards