Alexandra Ekdal

Alla inlägg under juni 2010

Av Alexandra Ekdal - 5 juni 2010 18:22

Idag va det min tur att köra i Skene. Sikken jävla skit tävling. Nästa år blir det nog till att dricka starkt. Men det säger man nu. Men nästa år är man lika dum igen och ska köra. Men iaf idag gick det rent åt helvete.


I första så låg jag väl 4a, 5a. Sen så va det två stycken svartflagg och 50 meter innan mål så startade en kabelbrand! I full panik och nästan inte får någon luft så va det bara att kasta sig ut ur bilen. Skakade som ett asplöv. Så kommer Magnus, tävlingsledaren fram och säger att "Det är bara vattnet som har kokat. Ingen fara. " när jag kommer in så är jag arg, ledsen och allmänt sur. Smällde igen dörren, tårarna sprutade och jag har ALDRIG varit så jävla arg som jag va då. Att jag inte tog sönder någonting då det är ett under.


Andra heatet så missade jag starten och tänkte det att jag har inget att köra för så skit samma. Blev 6a.


I tredje, fick jag till en riktigt jävla go start. Så låg trea ett tag. Sen kommer en viss skåning och ska köra om. Så det hela började i en kurva, så jag håller mitt spår och då kommer hon på yttern och svänger in precis framför mig och jag vänder henne klockrent! Dock hennes eget fel. Men ajg va den som fick lida ;) fick min första svartflagg idag ;) STOLT!! :D Hahaha :D Men jag hade inget att köra för ändå. Men hade jag blivit 2a i första, 6a i andra och 3a i tredje så hade jag nog varit i final ;) Men det skiter jag i!


Så ingen bra dag, men sista är jag nöjd med ;) Moahahhaha !

Skulle helst vilja dricka öl och sitta hemma men nu ska jag åka och handla beairnesås och chips eller nått som jag kan fläska i mig efter en dag i tårar, svett och tålamod!!   

Av Alexandra Ekdal - 3 juni 2010 23:16

Så då va bilen klar till Skene, det enda som återstår är iofs en väldigt lång lista. Men det mesta går fort. Börja dagen med att åka till jobbet, handla lite mat inför skene, jobba, hem lasta av vävves bil, plocka över grejerna till min, lasta min, in och tanka dunken, ta ut pengar, hem till pappa, sova. Och upp halv 5 för att åka till Skene vid kvart över 5 ;) Så det är en del att göra innan ;) Men det löser sig nog!!

Nu ligger iaf jag i min säng och kollar på Srucbs :P Snart sova!

Pusselipuss<3

Av Alexandra Ekdal - 3 juni 2010 15:52

Det är nog fan den bästa filmen som finns. Skratt och tårar får man in ;) jag vet, jag är en lipsill när det gäller filmer men det är sant!

Men en sak jag måste säga är att: Sky i mamma mia, är inte så värst över snygg. Men när dom sjunger Lay all your love on me. Asså han e såå SJUKT Snygg!


Men nu är det paus i filmen för jag måste hämta mina älskade små syskon :)

Sen ut till garaget :) Pusselipuss<3

Av Alexandra Ekdal - 3 juni 2010 12:05

Idag är jag LEEDIIIIG :D Kollade precis på Eclipse trailern OCH JAG VILL SE DEN NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Men men den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge ;)

Idag blir det måla, ställa framvagnen och kolla bromsarna ;) Sen e bilen klar :D blir en väldigt intensiv helg ;) Jobba i morgon till stängning. Sen hem och lasta av Vävves bil och lasta min. Sen vara i skene klockan 6. Och vara där hela löragen. Hem och lasta av min och lasta vävves. Sen blir det folkrace på söndagen med lilla Wilma :) Och kanske Kevin om han vill. Men det får vi se ^^,


Dags att göra sig i ordning och åka och handla ;) Idag blir det sallad med vitlöksbröd och kyckling :D Mumma ;)

Av Alexandra Ekdal - 1 juni 2010 22:22

Idag har jag jobbat hela dagen :) Från 11-20,25 ;) Lite över tid är gött. Sen hem och kolla på SUPERDUPERMEGAJÄTTESPÄNNANDE Desperate Housewives :D:D:D SÅÅÅÅÅÅÅÅ SJukt bra :D Längtar redan till hösten. Det sjuka blir väl att det börjar säkert när jag och Nea är i Tunisien. DÅ BLIR JAG SUR! Det kan jag lova !! Men det ger sig :D Som sagt längtar redan. Sen vill jag ha säsong 6 av grey's anatomy så jag kan komma i kapp där med!! Höhö. Men nu ropar sängen så det är la bästa att gå upp och lägga sig ;) Jobb i morgon. Fick mer jobb nästa vecka med :D detta kan inte bli  bättre :D Tror jag ;) Jo det kan det, om jag blir fastanställd :D Då trivs jag ^^, Höhö. Men men. SOm sagt. NU sängen och tagga till Skene på lördag :D GE mig lördag nu?!?! Söndag blir det med Folkrace med lilla syster och kanske lillebror :) OM han vill så klart :)


Natti natti.


Xoxo

Ovido - Quiz & Flashcards