Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 6 juni 2010

Av Alexandra Ekdal - 6 juni 2010 23:03

Helgens händelser! Denna helgen har varit VÄLDIGT händelserik.


Fredag: Inte så händelserik måste jag ju säga. Blev uppjagade utav mamma med en jävla dammsugare typ klockan 9 på morgonen när man hade sovmorgon till, ja iaf 11. Sen iaf så duschade jag och gjorde mig i ordning. Så åkte till jobbet vid halv 12 för jag skulle handla lite inför lördag! Sen börja jobba klockan 13 :) Rätt gött. Fast allting kändes fel. Men inte så konstigt kanske när man är van vid att börja 11. På kvällsmaten så lunchade jag med Sara :) Det va mysigt. Länge sen nu. Sen slutade jag vid halv 9 ungefär. Så åkte hem och hämtade bensindunken hos morfar, åkte in och tankade den och tog ut pengar. Sen så åkte jag hem en sväng och lämnde/hämtade grejer. Åkte ut till morfar så va han inte hemma så satte mig och kolla på Cast away, måste säga att det är en väldigt dålig film. Jag menar jag hade ju blicit dum i huvudet av att inte få prata med någon på typ evigheter. Så jag hade ju gått där och pratat för mig själv typ hela tiden. Men det är en dålig film som sagt. Sen iaf så kom Anders, min morbror hem. Han hade tävlat i Skene. Blev 2a, 2a och gick vidare till söndagen. Men iaf när han kom hem så va det bara att lasta ur hans och in i min och lasta upp min på släpet. Men det va lättare sagt en gjort. För den startade inte >.< Startmotoron börjar nog ge upp sitt liv nu tror jag. Så efter många om och men så startade den. (Efter lite våld borde tilläggas) Så lastade upp och gjorde klart allt. Efter det så va det bara till att hjälpa Anders att meka koppling. Så vi började la kanske halv tolv kvart i tolv med att meka koppling på natten, inte alls roligt. Så vi bytte allt va det nu va och sen när det va klart så prövade han kopplingen och då gick den inte tillbaka. Arg som han va så svor han och kastade handskarna. Sen så såg jag det att ringen satt kvar i kopplingen. då sa jag "Tror du inte det är lättare att ta bort ringen först?" DÅ blev han genast lite gladare. Klara va vi vid 00,35. Så då åkte vi hem till pappa och då gick jag och la mig ganska så snabbt. Låg och läste Eclipse ett tag först för jag kunde inte somna. Så somnade väl mellan 01,00-01,30.


Lördag: Som sagt, då va det min tur att tävla. Gick upp vid halv 5 på morgonen. Så 3½ timmes sömn är fan inget att skryta med. Gjorde mig i ordning. Fick gå upp och väcka pappa som vanligt 2/2 tävlingar som jag har fått väcka han än så länge ;). Mer om hur det gick kan ni läsa i föregående inlägg! Inget att skryta med det heller ;) Sen när jag kommer hem efter att ha lastat av min bil, lastat över allting till Anders bil och lastat hans. Så kommer världens mest dumma kommentar som man verkligen inte vill höra. Grannen: "Jag tycker det luktar bränd saab" TRO LA FAN DET NÄR JAG HAR SUTTIT I EN BRINNANDE SAAB! Gubb**n! Jaja. Sen blev det iaf grillad flintastek med pommes frits, beainersås, marinerade vitlöksklyftor och en kall sås . Fy fan va gott. Sen gick jag och la mig vid 22 tror jag klockan va. TRÖTT som ett as. La mig och kolla på Mamma Mia, kommer inte ens ihåg att jag såg mer än halva filmen. Men det räckte tydligen.


Söndag: Idag va det folkrace igen. Ställde klockan på 8 för att vi skulle vara där till första start. Gick upp ungefär halv 9. Fortfarande trött efter gårdagen.Började göra mig i ordning. Så ringde morfar vid 9 och sa att vi skulle hämta han med. Så jag stressade som fan,Wilma skulle med oxå så det blev lite mer panik. Ungefär halv 10 så va jag hos morfar och hämtade honom. Sen åkte vi. Missade nästan hela första omgången. Lite väl surt. Men jaja. Kom ju in gratis ändå ;) Inte helt fel. Så va på folkrace hela dagen. Sen åkte vi hem och sen dess har jag inte gjort ett jävla på piss. Mer än suttit vid datan. Jo förresten. Jag har lagt in dom sista 4 Team Attans Racing medlemmarna på hemsidan, uppdaterat allas resultat, uppdaterat resultatlistan och uppdaterat kalendern! Så nu är jag helt slut i huvudet! Trött är jag med. Och jag känner på mig att det inte är så många som orkar läsa mina allt för långa inlägg. Men så blir det när man ska uppdatera en hel helg! Idag va endast 2 av 5 attans medlemmar i Final! Men bättre det än inget!


NU tänker jag fan sova innan jag somnar med datan i knät en nacke som snart låser sig och allt annat. Så god natt på er allihopa. Hoppas ni har haft en bra helg, för det har jag haft, stundtals! Natti<3

Ovido - Quiz & Flashcards