Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 30 juni 2010

Av Alexandra Ekdal - 30 juni 2010 20:09

Gick upp klockan typ 3. Efter en lååång natt. Somnade inte innan halv 5, 5 kanske ;) Sen har jag bara legat i soffan och kollat på O.C :) Mysigt ;) Är fortfarande kär i eclipse <3 och idag fick jag ett mejl från CDON där det stod att min bevakade produkt nu går att boka :D gissa vad ;) Jo Eclipse <3 Åhhhh.. Vill ha den nu!! Men får la vackert vänta ^^,

Av Alexandra Ekdal - 30 juni 2010 02:27

Nu är man hemma efter nästan 8 timmar bio! Vilken jävla upplevelse! Sjukt asså! Men det får räcka, nästa år blir det bara filmen ;) jobbigt att sitta i obekväma stolar så länge! Nu till filmen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ASSSSSSSÅÅÅÅÅÅ OMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMGGGGGGGG!!!!!!!!!!! Fy fan va bra den va.. Det går knappt att beskriva, går inte sätta in den i någon kategori för den innehöll: action, drama, komedi, ALLT! Det va verkligen den bäääääääästa av alla tre! Snacka om att man kommer ligga och drägla framför den när den dumper ner i brevlådan! Seriöst! NI MÅSTE se den! Tänker fan inte avslöja mer än att både jacob och Edward är snyggare än någonsin!! Massvis med kärlek, mycket svartsjuka, mycket skratt och även från min sida, många svordommar! Och lite ilska!! Men jag förstår Bella har svårt att välja för det hade inte jag klarat av! Men aa, se den! Iaf ni som tycker om dom filmerna ;) Misssssssa inte den!!! Vill se den igen och igen och igen och igen och igen och igen.... Kan hålla på i evigheter! Så bara längtar tills den kommer hem till miiiiiiiiiiiiiiiiin hylla!!!!!! Mumma..


Men nu ska jag kolla lite O.C och sen sova som faaaan ;) Nattttttttttiii <3

Ovido - Quiz & Flashcards