Alexandra Ekdal

Direktlänk till inlägg 1 januari 2015

2014 - året som gått del 2

Av Alexandra Ekdal - 1 januari 2015 13:27

Nytt år ny möjligheter =) Igår va vi hos Kristian och Jenny , en trevlig kväll med god mat =) Idag är man lagom trött. Men jag e såpass pigg så nu kör vi resten av året.


Maj:


I början på maj kördes den första folkracetävlingen i Fjärås som slutade 5a i A-finalen med en bil som inte gick. Och det va början på ett riktigt skit år! 1 tävlingen när det INTE krånglade. Så jag gav upp ganska tidigt faktiskt. 

     

Helgen efter blev vi bjuda på skaldjurkryssning av Bobbys föräldrar uppe i Göteborg. M/S Trubadruren tror jag båten hette närmare bestämt och det va en väldigt trevlig kväll med massa gott! 

         


Sen blev det vår årliga resa till Liseberg med tjejgänget :D Lika kul som alltid, vann även 2 kg toblerone ;)

              


Näst intill alla lediga kvällar spenderades i garaget. Blev riktigt sena kvällar och hade sjukt mycket att göra. 

Men det gick hyfsat bra.

     


Juni:


I början på juni så va det dags att se om allt slit hade lönade sig, efter allt slit och mek i garaget va det dags för Skene 2 dagars. Med tanke på att ena bilen rasade dagen innan tävling blev det lite panik så vi fick slänga ihop min 900a så fick min morbror ta den istället. 
Och detta va den enda tävlingen som faktiskt gick bra förra året. Inget krångel eller ja någonting.

Foto av Rickard Persson

 

Sen va tanken att man skulle åka kvällstävlingen i Falköping , men efter dvs grejer så kände jag bara NEJ! Så jag va mer supporter för min morbror.. Och det gick la så där.


Sen kom Andreas ner över Midsommar och vi satt här hemma och grillade och gjorde massa mat så vi hade kunnat mätta ett ex antal munnar ;)

 

Som sagt mycket mat ;)

Sen blev det som vanligt midsommardagsfirande i Varberg :D
             

En galen kväll som vanligt ;)


Juli:
Och äntligen dags för minisemester.. Vi bestämde att vi skulle åka till Vimmerby. Så jag frågade Bobby om vi skulle ta med Wilma, och det gjorde vi för vi visste ju att Stefan och hans barn skulle med och Wilma leker så bra med dom så det kunde bara bli bra =) Så vi lånade husvagn av mamma och Mikael och sen mötte dom upp mig på jobbet och lämnade Wilma så åkte vi  hem till mjöbäck jag bytte om och sen åkte vi :)

                   

                           

Veckan efter Vimmerby så mötte jag upp Matilda, Charlotte, Emelie och Malin på Mandys Diner i Älvsered för mat och tjöt =)

Så trevlig kväll :)

         

Samma dag kom Marcus ner till oss och hälsade på :) Så efter Mandys kom dom och hämtade upp mig så åkte vi ner till Ullared för att spela minigolf :)

 

Kan ju tillägga att jag för en gångsskull inte förlorade ;)

Dagen efter åkte vi ner till Gekås och sen åkte vi upp till Liseberg för 5-kamp och öl tydligen ;)

   

Sen kom den efter längtade semestern. Började första dagen med att åka ner till Varberg och där öppnade sig himlen kan man säga ;) Sen blev det glass på tre toppar och sen mat på Harrys =) Dock inte den bästa maten men ja det gick ner. 

        

Augusti:


I augusti blev det några vänder till Göteborg. Första vändan va nog med Matilda och Charlotte. Shoppade massa fint på Indiska och sen käkade vi våran favvorätt på Hard Rock Cafe Twisted Mac med kyckling ;) Det hade suttit riktigt fint just nu! Köpte nya tandborst muggar och tvålpump på Lagerhaus =)

       

Nästa resa till Göteborg blev med mamma och dom minsta syskonen. En mysig dag där vi åkte paddan och sen åkte vi till Haga och fikade. Efter det körde vi till Västra Frölunda och gick där och shoppade lite innan vi åkte hem igen =)

                  


Nästa resa till Göteborg gjordes sista dagen på semestern och då blev det Liseberg med familjen.. Vi tvingade upp mamma i Helix och sen åkte inte hon så mycket mer ;) Haha :D

       

Man blir tydligen blöt i FlumRide ;)

Detta får avsluta denna delen så ska jag göra en tredje del nu med ;)
Puss så länge =)





 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Alexandra Ekdal - 14 mars 2015 16:59

Haha va  hemskt det lät, men det är faktiskt så att jag har bestämt mig för att flytta min blogg nu. Den kommer hamna på Nouw.com istället. Just för att denna bloggportalen står stilla i utvecklingen och man får inte respons från ägarna. Så ja. Dags ...

Av Alexandra Ekdal - 13 mars 2015 20:21


Nu har jag läst ut andra delen av trilogin Åttio Dagar. Det står på omslaget att "Du som gillade Femtio Nyanser kommer att älska.." Fast det borde stå tvärt om ;) För dessa är bra men femtio nyanser är BÄST! För denna serien är råare och har ett hård...

Av Alexandra Ekdal - 13 mars 2015 17:38

En fredag när man fått gjort mycket är en bra fredag :) Jag har ju typ ALDRIG varit ledig en fredag så det är lite extra skönt faktiskt ;) Så idag har jag varit i Kinna å hämtat passet, handlat i Skene, storstädat hela lägenheten. Spisen har kommit ...

Av Alexandra Ekdal - 13 mars 2015 10:14


God morgon på er :) Idag blir det en snabb sväng till Kinna för att hämta pass och handla . Funderar på vad man ska laga för god mat idag när våran nya spis kommer! Fattar ni hur lycklig jag är just nu! Väntat 5(!!!!) veckor på en ny spis och nu komm...

Av Alexandra Ekdal - 12 mars 2015 19:20


Hej på er :) ligger i soffan å kollar på SOS sommar. Dagen började med spa med tjejerna , vi va på strandbaden och det va bra :) Det va olika stationer man gjorde och det va mysigt men det mysigaste va ju helt klart relax rummet med eldstaden :) där ...

Ovido - Quiz & Flashcards