Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 29 januari 2015

Av Alexandra Ekdal - 29 januari 2015 19:34

Gaaah! Nu e det banimej krig.. Upptäckte att min orkidé har fått ullöss vita luddiga små äckliga kryp!! Så imorgon ska jag planetera om alla köks orkidéer, skura hela köket & sprita orkidéer .. Usch fy blä! Kryper på hela mig bara jag tänker på det.. Urk!
Alex Vs Ullöss !!
Plus att jag lyckades bryta av en stängel, det ända positiva är att det va den stänglen som verkar vara mest angripen :( men oxå den med alls knoppar :(

Av Alexandra Ekdal - 29 januari 2015 14:28

Jag har fått nått äckligt på mina orkideer som tydligen kallas Spinn. Upptäckte att hela min murgröna va full va sånt så nu har jag slängt hela den gruppen som seriöst dog på 2 dagar. Den va hur fin som helt och när jag kom hem från varberg så va den helt torr och det kryllade med massa små äckliga orange/begie kryp. Usch googlade så klart vad det kunnde vara och hur man skulle rädda sin andra stackars blommor som annars hade gått samma öde till mötes. Grönsåpa ! Hmm, jaja , så nu har jag sprayat alla mina orkideer som stod i köket. Usch kliar över hela kroppen bara jag tänker på det :/ Äckliga kryp..

Så nu hoppas jag verkligen att det hjälper. 


   

Av Alexandra Ekdal - 29 januari 2015 13:01

Äntligen är allting klart inför London :D nu längtar jag sååå jävla mycket :)) ååå vill åka typ nu? :)) 16 April drar vi :)
Ska bli så kul! Dream Team i London ;) Kan ju inte bli bättre.
Bara Matilda som inte har varit där och om jag inte minns fel så va det ett tag sen Charlotte va där med :)

Nu måste jag göra lite tråliga grejer. Typ diska och plocka i ordning i kaoset ;)
Puss

Ovido - Quiz & Flashcards