Alexandra Ekdal

Alla inlägg under februari 2013

6,3

Av Alexandra Ekdal - 18 februari 2013 17:25

God kväll.
Tänkte bara kika in här snabbt innan jag ska tillbaka till jobbet.
Såg innan att det är den 18 idag = att jag och min finaste har varit tillsammans i 6 år och 3 månader ^^,
Tiden går så jäkla fort!
Och just nu verkar livet äntligen gå i rätt riktning!

Men nu måste jag tillbaka till kassan !
Puss på er <3

Av Alexandra Ekdal - 15 februari 2013 21:12

Haha skulle ju tagit kort på pannacottan, dock så åt vi den som den va ;) Så ni får ingen bild, men det va gott. Dock blev den vita något grynigt :( men det gick att äta ;)
Nu ska jag mysa i soffan med älsklingen, hans föräldrar är här.
Imorgon är det jobb som gäller.
Puss

Av Alexandra Ekdal - 15 februari 2013 14:50

Tar en bättre bild sen ;)

Av Alexandra Ekdal - 15 februari 2013 13:38

Hmm orken jag hade hoppats på att jag skulle haft idag, den finns inte. Vaknadekl 8.44 och kundd knappt andas. Sjukt jobbigt. När jag väl fick i mig lite alvedon och till slut nässpray så började kroppen vakna till liv. Så hittills idag har jag tvättat 2 maskiner tvätt, diskat, gjort första satsen med pannacotta, ätit frukost, satt in massa papper i pärmar & plockat i ordning. Så nu blir det till att rensa lite bland mina scrapbooking grejer, vika/hänga tvätt, fixa pannacotta del 2.
Så nu ska jag se om jag orkar ta mig ur sängen en andra gång ;)
Puss

Av Alexandra Ekdal - 14 februari 2013 21:51

Ligger i sängen med matkoma och ögon som går i kors! Har väldigt stora planer inför imorgon så får se hur mycket jag orkar med. Dock är det städa hela lägenheten som e prio 1 men allt jag har planerat/planerar är att röja massa och gå igenom massa grejer. Så får se hur mycket jag orkar imorgon.

När jag kom hem idag fick jag blommor av min finaste! Och tro mig, efter 6 och ett halvt år så är det de lilla som gör det ^^, jag brukar ju alltid ha 3 rätters eller alltid, har haft de de senaste 2 åren som vi har bott ihop, men idag blev det tacos framför tvn och sen matkoma i sängen ;) ganska bra alla <3 dag ändå :)
Sen samtidigt tycker jag att alla <3 dag är lite överskattat, men behöver inte köpa dyra smycken eller massa annat krimskrams god mat och varandras sällskap är såååå mycket mer värt, tycker jag ^^,

Nu ska jag ta och försöka sova :) borde inte vara så svårt.
Imorgon kommer troligtvis ett inlägg om våran Egypten resa, om vi får pukkoden till internet. Vilket jag hoppas!

Puss & god natt

Av Alexandra Ekdal - 14 februari 2013 11:41

Idag är det alla hjärtans dag. Jag brukar alltid laga 3 rätters på alla hjärtans dag, men inte idag. Passar lille kusin idag med. Så idag blir det så mysig middag som tacos ;) efterrätten blir det imorgon då jag måste göra den idag & inte kommer va hemma innan vid 18-18.30 Men det blir nog bra ändå! Har hela kvällen på mig att mysa med älsklingen och nu får jag mysa med finaste kusin <3

Ha en bra alla hjärtans dag!
Puss

Av Alexandra Ekdal - 3 februari 2013 22:12

Nu blir det snart sängen! Eller ligger redan i sängen men ska strax sova! Imorgon åker vi tilm egypten en vecka! Ska bli så skönt!
Tänkte bara in och säga hej! Kommer jag ihåg det så skriver jag ett inlägg imorgon innan vi lyfter :) puss och kram

Ovido - Quiz & Flashcards