Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 28 februari 2013

Av Alexandra Ekdal - 28 februari 2013 20:19

Sitter och kollar på Sofias Änglar, alltså det är så jä*la rörande. Man ska fan aldrig gnälla över att man har det dåligt för då ska man komma ihåg att det finns folk som har det 100 ggr värre!
Jag vet jag gnäller oxå men när man ser det här så fattar man på ett annat sätt hur fruktansvärt bra man har det som får vara frisk och dom man har omkring sig är friska.

Tänk er att erat barn är 9 år och är tvungen att välja mellan liv och död och väljer att leva trots att läkarna måste operera bort hela benet pga av cancer och att cellgifter och strålning inte längre funkar. Att le hela tiden (det man ser på tvn) och verkligen blicka framåt att vilja leva mer än allt annat. Sen att hennes pappa oxå lider av cancer.

Nu ska jag fortsätta kolla! Det är så se värt! Se det!

Av Alexandra Ekdal - 28 februari 2013 15:48

Tjo, kom nyss hem och har faktiskt lagt mig i sängen. De här två dagarna har tagit kol på mig >.< men nu är jag hemma och vilar lite . Och tänker iofs ta det lugnt resten av dagen, om jag inte får massa xtra energi ;) vilket jag inte tror.
Imorgon är jag ledig och ska städa och fixa lite här hemma :)
Sen e det jobb hela helgen, ska faktiskt bli lite kul. Sitta och "plugga" är verkligen inte min grej har jag kommit på! Usch.

Sen fattar jag inte vart tiden tar vägen, det är liksom helg igen och imorgon är det 1 mars. Det är helt sjukt.

Efter kursen idag så va jag nere och pratade med tre så nu har jag förnyat mitt bredband så vi får trådlöst med router, plus en ipad med ett xtra simkort så man kan surfa på det utanför hemmet ;) perfekt :D
Så nu får jag min älskade ipad ;)

Nu ska jag kolla på tv och slappa ;) honey kommer nog snart hem med ^^,
Puss

Ovido - Quiz & Flashcards