Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 17 augusti 2013

Av Alexandra Ekdal - 17 augusti 2013 22:20

God kväll på er alla :) hoppas ni har haft en trevlig lördag! Min har gått värdigt fort som vanligt. Har ju som sagt jobbat hela dagen. Så började på lätt 7-11 sen gick jag till babykorgarna och hjälpte till där :) dagen går fort när man har å göra! Fock dock lite panik då jag upptäckte att tiden typ stod stilla. Men det är ju fan inte konstigt när batteriet i min klocka börjar bli dåligt ;) tur man upptäckte det :) fick klockan i 20 års present å aldrig behövt byta batteri! Å det är typ 3 år sen ;) så jag klagar inte.. Men nu måste jag ha min silverklocka och den vill jag helst inte ha på jobbet å jag vet verkligen inte vart min gröna klocka är. Men får väl vänta på lönen å se va det kostar å byta batteri på ur&penn. Den är ju där i från :)

Från det ena till de tredje. Eftermiddagen va mycket trevlig med :) B hade ringt när jag jobba, så ringde upp han senare och då hade dom fått 2 bilar på anneberg :) så nu behöver jag inte ligga dag å natt i garaget i veckan för min kära älskade sambo ska ner i morgon å göra klart båda två :) han är värd mer än guld ska ni veta!

Så detta blir nog kanon! Sen när ja väl va nere i Varberg så blev det lite kusin bus å mys och sen åkte vi å hämtade pizza till alla :) så det va en trevlig lördags eftermiddag :)
Nu ligger jag propmätt å as trött i sängen å gäspar så ögonen tårar sig!
Så nu säger jag god natt!
Sov gott hörs imorgon :)
Puss

Av Alexandra Ekdal - 17 augusti 2013 06:27

God morgon. Eller egentligen inte men vet inte vad jag ska skriva istället, då jag hatar morgonen! Men så e det. Idag regnar det, eller just nu iallafall, å jag hoppas att det fortsätter typ hela dagen. Speciellt när jag kommer hem så jag kan mysa ner i mig i soffan med en bra film å god mat ^^, om inte annat lär det blir så ändå. Men först e det jobb som gäller hela dagen. Vet inte om jag hellre skulle varit på anneberg där det är folkrace, men samtidigt känner jag att sängen hade varit nr 1 idag. Inne på 5/6 jobbdagen denna veckan. Och på måndag är jag ledig å sen jobba 4 dagar och sen e det Laholm!

Nä nu måste jag dra! Puss å kram.
Varning för trött , sleten tjej!

Ovido - Quiz & Flashcards