Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 12 augusti 2013

Av Alexandra Ekdal - 12 augusti 2013 21:48

Idag har dagen gått väldigt fort :) trots att man började 11. Iallafall. När jag kom till jobbet så såg jag på listan att jag skulle vara på babykorgarna, där har jag aldrig varit innan, utan bara städat. Kunde ju i princip det mesta och vet vad det innebär, men att utföra det är ju inte samma sak. Men det gick jättebra och dagen gick jättefort :) skulle egentligen vara i butiken mellan 16-20 men så behövdes jag i kassan så det va bara till att tassa dit :) och där rinner ju tiden iväg som ett vattenfall praktiskt taget och det är ju hur skönt som helst. Något som inte är lika roligt är när man har kunder som handlar massa ömtåliga saker och ska lugnt och försiktigt sätta ihop dom. Det va stora glas krukor/vaser typ, väldigt sköra! Å jag hör bara *kras* , då har 3 av dessa 7 kruk/vaser gått sönder och det nästan flyger glas skärvor. Usch! Sånt är aldrig kul.
Men det är tur att det finns hjälpsam personal i sånna lägen!

När jag kom hem låg det paket på köksbordet till mig! Min almanacka jag beställde för ett tag sen :) så sjukt nöjd som vanligt :)

Fick bli typ gul/grått tema denna gången :). Sist hade jag en bild på mig & bobby och på baksidan min förr-förra folkracebil och hel rosa innuti ;) nu blev det bilder från egypten istället :)

Nu ska jag ta och packa för imorgon åker jag till Varberg. Sen ska jag sova :)
Puss och kram

Ovido - Quiz & Flashcards