Alexandra Ekdal

Alla inlägg under september 2013

Av Alexandra Ekdal - 10 september 2013 16:18

Äntligen hemma igen! Nu blir det riktig slappis eftermiddag.. Ska kolla på film medans B är i garaget å sen blir det pasta carbonara ^^, sjukt gott.. Helt slut efter denna dagen å natten så ska pigga upp mig med lite jordgubbar å ananas :)

Av Alexandra Ekdal - 10 september 2013 06:29

Ååååh va jag bara vill gå å lägga mig igen! Sovit sjukt dåligt i natt. Snurrat 110 varv i sängen, varit varm, tagit av mig täcket, frusit, tagit på det. Hållt på så heeela natten.
Så ska man jobba hela dan på det >< tur man e ledig i morgon. Då blir det till å stänga av allt va alarm m.m Heter.

Nu måste jag dra, vill inte möta några älgar på vägen! Plus att de e becksvart ute :O
Puss

Av Alexandra Ekdal - 9 september 2013 10:16

Ny vecka , ny möjligheter! Denna veckan blir en riktigt lång vecka, jobb 6 dagar, kräftkväll hos Emelie, kalas för farmor. Ja det blir en del att göra. Börjar med att jobba sent idag med..
Men annars blir det bara till att vara hemma hela veckan. Ingen trip ner till Varberg.

Hade massa konstiga drömmar i morse, vet knappt om jag vågar säga nått, haha!

Fick gjort en del igår. Typ sorterat bobbys alla filmer :O det är en hel del ska ni veta! Jag har nästan lika mycket ;)
Nu måste jag dra.
Puss
P.s
Detta är bara action filmerna ;)

Av Alexandra Ekdal - 8 september 2013 15:46

Håller på å grejer för fullt! Tar iofs en lite mini paus nu för att kika in här. Ska strax hänga tvätt och ta in grill gallret för idag blir det grillat med potatisgratäng , sparris och stekta champinjoner :)
Ska uppdatera min/våran andra blogg senare. Attans racings blogg, vi tog hem hela tävlingen igår i Fjärås. Morgan vann seniorerna och Emilio vann juniorerna :)

Ska fixa lite till så blir det update senare ;) puss

P.s om nån vill skänka dessa tomtarna till mig så va inte blyga :)) as fina är dom :)

Av Alexandra Ekdal - 6 september 2013 10:18

Sista jobb dagen för denna veckan :) synd att man jobbar sent bara /: inte lika kul kanske.. Men men. Imorgon blir det KANSKE liseberg, folkrace hade dock varit kul med, men sambon tycker det är för dyrt å inga roliga bilar ;) å jag tänker inte sitta hemma.. Inte hela helgen iallafall. Jag är liksom inte ledig varje helg som vissa andra å när man väl är ledig va gör det då med lite kvalitets tid? Precis ingenting! Så vi får väl se :)
Nu måste jag göra mig klar å dra till jobbet..
Puss :)

Av Alexandra Ekdal - 5 september 2013 18:55

Jobb i massor. Hela tiden, men va gör det när man vet att ens dröm snart (7månader!) går i uppfyllelse :) Om ca 7 månader, så åker vi till USA. Vi är nu ett steg närmare.. Vi lämnade in ansökan om ledighet idag och det skulle nog inte vara några som helst problem :) jag längtar så mycket så jag går snart taket.. Men massa å kolla upp innan. Visum, försäkringar m.m Men det blir nog bra :)

Annars rullar livet på som vanligt. Massa folkrace å jobb som sagt. Om 16 dagar åker vi till Stockholm å kollar på speedway å sover på hotell :D ska bli riktigt nice :)

Av Alexandra Ekdal - 2 september 2013 14:50

Gott med en ledig dag! Precis va jag behöver! Inga måsten, bara a det lugnt .. Vakande 11.45, det va inte igår det hände! Vaknade 8.45 (!!) först å va tvungen att gå på toa. Den gick jag å la mig igen för jag tänkte att över min döda kroppa att jag går upp nu! Så kvart i 12 gick vaknade jag å 12.20 hoppade jag i duschen. Såå gott. Sen kom kärleken hem på lunchen. Å jag har bara suttit i soffan typ hela eftermiddagen ;)) ska faktiskt gå å diska nu. Sen laga lite mat, makaroner å falukorv ;) sen ner till Varberg å måla folkracebil å busa med Stoffe :)

Satt å kollade lite grejer inför USA resan i januari. Bland annat om Everglades m.m Ska bli så kul :D
Nån som har varit där som skulle kunna lämna tips om billiga och centrala hotell eller liknande i New York och Miami så kan ni ju mejla mig på alexandra.ekdal@hotmail.com :)
Nu ska jag hugga tag i disken :) puss

Busungen <3

Av Alexandra Ekdal - 1 september 2013 06:39

Behöver jag säga nått? Nä , bra då skiter vi i det.. Mer än att det börjar bli höst å jag har på rump-värme och vanlig värme!!
God morgon, hur mår ni? Jag e såå mycket piggare idag än jag va igår. Somnade som en stock vid 22 igår! Helt underbart!
Idag är det jobb hela dagen.. Sen blir det bara till att slappa i eftermiddag ^^,

20 dagar kvar till GP i Solna = 20 dagar kvar till jag fyller år! Ska bli sjukt kul!

Ska se om jag kommer ihåg att blogga om Laholm sen, va ju trots allt en vecka sen tävlingen ;)
Här är en bild så länge!
Puss

[Bild]

Ovido - Quiz & Flashcards