Alexandra Ekdal

Alla inlägg under juni 2013

Av Alexandra Ekdal - 6 juni 2013 14:01

Kan ju börja fundera på om de 20 eller 200 grader ute?! Skönt e det iaf! Just denna minut ligger jag just nu i sängen.. Ska ta min jävla tröga bok å gå ut å läsa..

Bild från igår som hade varit väldigt gott idag!

Av Alexandra Ekdal - 6 juni 2013 11:36

Igår innan jag åkt hem så va jag först på stan med mamma och sen åkte vi till blomster landet. Köpt lite rosor som jag sen satt ihop i 2 bukterer och satte på farfars och mormors gravar. Det är nog 7-8 år sedan jag va på farfars grav. Men nu fick jag tummen ur och åkt dit. Det blev jättefint ^^.

Av Alexandra Ekdal - 6 juni 2013 07:55

Va fan jag gör vaken nu vet jag helt ärligt inte egentligen.. Vi är på väg till nån ny öppnad butik i Skene, bäst för den att det finns nått kul ;)

Hörs sen! Puss
Favorit serien just nu:

Av Alexandra Ekdal - 5 juni 2013 22:36

Ja i lördags hade vi våran stora personalfest i Falkhallen i Falkenberg . Jag säger bara FY FAN VA SKOJ det va!!
Fixade mig hemma, sen bar det av till Ullared för att möta upp Matilda och Charlotte. Så åkte vi ner till Malin i Falkenberg och hade lite förfest :) Sen gick vi till Falkhallen och precis när vi kommer fram så kom regnet! Så det va ju bara till att rusa in i mingel salen.. Å där va varmt som satan! Vi minglade lite sen va det dags att att sätta sig tills bords och där blev vi underhållna av ingen mindre än Filip & Fredrik..

Jag hade tipat en meny och den va inte helt olikt ;)
Min meny:
Förrätt - Skagen Toast
Varmrätt - fläskfile/oxfile, potatisgratäng och rödvinsås/champinjonsås å lite grönt
Efterrätt - någonting med choklad

Menyn vi fick:
Förrätt - Kräftpannacotta
Varmrätt - sval marinerad oxfilé, potatisgratäng med västerbottenost, rotfrukter och rödvinsås
Efterrätt - chokladfondant, bärsås och grädde

Kräftpannacottan va inte riktigt en pannacotta, för en pannacotta för mig är lite fastare , denna rann iväg. Men smaken va det inget fel på. Men heller inte det godaste.

Mitt kött va kylskåpskallt och inte svalt och lite för rött för min del. Grönsakerna vet jag inte om dom skulle vara typ okokta eller kokta men mina va inte kokta. Potatisen och såsen va helt okej, ingenting va äckligt men jag har absolut ätit godare :)

Efterrätten va som himmelriket! Så jäkla god !

Så ca 7/10 på en skala får menyn ^^,

Som underhållning så körde F&F en "tidsmaskin" som sagt 50 år jubileum så dom hade satt ihop musik och stora händelser från -60, -70, -80, -90 och 2000 talet . Så sjukt bra!! Till musiken dansade Tobias och Jeanette från Lets Dance :)

Sen kom ingen mindre än SHM xO eller inte ;) mer UHM = Ullareds House Maffia, bestod av Tomas, Thorbjörn och Boris. Det roliga va att alla trodde det va SHM när F&F sa det :) så fick man se de sen att det inte va det.

Sen kom en bekant där emot, han sjöng bla Kung i Baren, Astorologen, Dansar aldrig nykter och massa andra bra låtar , självklart Magnus Uggla :) Så sjukt bra och sånt jävla drag! Åh bästa festen ever!
Sen spelade Nya Barbados, lite keligt dom spelade resten av kvällen, från 23.45-02.00 skulle jag tro. Jag åkte hem vid 01.45 Super nöjd med kvällen! Som jag skrev på instagram (alexandraekdal) för att beskriva en fantastiskt kväll i bilder, skulle dessa vara de:

Av Alexandra Ekdal - 5 juni 2013 09:15

God morgon!

Dagen har väl typ börjat i kaos.. Eller nästan iallafall. Mamma håller på att plugga nu för tiden och hon har slutprov idag och va helt panikslagen praktisktagen. När hon åkte så vart det lite lugnare här hemma . Sen så gick jag , Wilma och Stina till skolan. Nu ligger vovven och sover i soffan. Snart blir det frukost och sen ska jag ner till stan en snabbis innan jag ska åka hemåt =) Har en del att göra hemma..


Folkracebilen är lastad och klar inför lördag och kommer upp till banan på fredag =)

Kommer troligtvis bilder å lite annat från festen i lördags när jag kommer hem :)

Puss

Av Alexandra Ekdal - 2 juni 2013 21:57

Hejhej. Här är bättre bilder från tjejkvällen som vi hade här för över en vecka sen :) Sjukt va tiden går. Det är redan den 2 juni och nästa helg fyller mitt hjärta 26 och det är tävling i Skene hela helgen :)
Men det va inte det jag skulle skriva om egentligen. För jag skulle ju faktiskt lägga in bilder från tjejkvällen :) Och här är dom :)

                             


Älskade tjejor ^^,

Nu ska jag sova efter en as trevlig helg med mina fina jobbtjejor. Det tar vi kanske imorgon !
Puss och god natt <3

Av Alexandra Ekdal - 1 juni 2013 14:30

Tagga till å göra sig i ordning kanske? Sitter fortfarande i soffan i pyjamas å kollar på Masterchef ;) en stund till.. Tar förhoppningsvis inte så lång tid att göra sig klar. Håret blir väl svårast.. Börjar känna mig lite taggad iallafall ;)
Musik å en fixa-sig-cider så e vi nog på rätt spår ;)
Just nu |
V

Av Alexandra Ekdal - 1 juni 2013 11:11

Sitter ute i solen å solar :) kanske hinner få liiiite färg till ikväll.. Dock e det väldigt varmt å svettigt å det värsta är att jag inte kan tvätta håret sen för då blir det inte som jag vill! Känner mig så jävla snygg med massa småflätor i hela håret xD B tyckte jag såg ut som ett träsktroll! Tackar för komplimangen, eller? Snart blir det frunch (frukostlunch) :)

Jag som hade tänkt sova länge idag vaknade 8.20 xO låg dock kvar i sängen till typ 10.40 ;) sen orkade jag dels inte ligga kvar för det va varmt och sen tröttnade jag på att grannarna ska harva gräsmattan ... Seriöst hon har typ hållt på i typ 2-3 timmar! Så jäva tröttsamt. Å gräset har varit så jävla högt att gräsklipparen knappt orkat klippa det ! Man kan fan int klippa det 1 gång varannan månad! Nu e hon förhoppningsvis färdig.. Det va hon inte nä just det..

Jaja sitta ute en stund till om solen tillåter ;) börjar dyka upp rätt mycket moln ..

Ovido - Quiz & Flashcards