Alexandra Ekdal

Alla inlägg under juni 2013

Av Alexandra Ekdal - 19 juni 2013 00:32

Nu ligger jag i syrrans säng och ska försöka sova! Varmare än i helvetet är det, så vi får se hur bra man lyckas med det..
Kom hem från garaget för typ 40 minuter sen. Så nu verkar bil 2/2 funka, det ska bara lastas å sen drar vi mot Falköping :) om 17,5 timme går första starten ;) och om 24 h är vi förhoppningsvis mer än halvvägs hem!
Så god natt på er! Hörs senare idag typ ;)

Lille Kristoffer skulle ju så klart vara med oxå :)

Av Alexandra Ekdal - 18 juni 2013 13:24

Fan va tiiiiiiiden går! Seriöst ingen som kan typ sakta ner tempot? Okej när man jobbar kan man snabbspola och när man är ledig så kan det mer eller mindre gå i slow motion ;)
Iallafall.. Nu har jag fått i mig brunch ;) både frukost å lunch.. Ska strax fortsätta att städa. Köket e klart och det är bara 1 maskin , eventuellt 2, kvar att tvätta :)

Sen ska jag göra mig i ordning och åka ner till Varberg å lasta folkracebilen för imorgon är det tävling på min favoritbana, Falköping ;) tävlingen borde gå fort då vi bara är 6 damer, 8 juniorer och 30 seniorer. Men det återstår och se :)

Idag har jag å min finaste varit tillsammans i 6 år och 7 månader. Fattar inte riktigt va tiden tar vägen?

Nu ska jag städa vidare! Puss.

Kan ju hoppas på finare väder ;)

Marocko för 3,5 år sen.

Av Alexandra Ekdal - 17 juni 2013 17:42

Detta kortet gjorde jag till Bs kusin å hennes man när dom skulle ha kalas.
Tygblommorna, bradsen och det färgade pappret kommer från gekås. Det svarta kommer från panduro. "Snöret" kommer från Scrapbooking mässan i göteborg. Rosorna kommer från nån scrapbooking sida på internet..

Av Alexandra Ekdal - 17 juni 2013 10:00

Gud va jag hatar att gå upp på morgonen. Men jag har alltid varit sån ;) idag är det jobb som gäller hela dagen.

Jag kan inte fatta att det är midsommar till helgen.. Helt sjukt va tiden går. I helgen e det fest som vanligt hos min morbror. Men innan dess så är det tävling i Falköping, min personbil ska fixas å lite annat fix här hemma. Så det är en fullspäckad vecka denna med. Å det är bara 3 veckor kvar till semestet! Fatta om jag längtar! Ska bli så nice!

Nu ska jag dra mig mot jobbet. Puss på er <3

Av Alexandra Ekdal - 16 juni 2013 19:55

Trevlig söndag kväll på er :) hoppas ni har haft en trevlig helg.. Jag tycker som vanligt att tiden går alldeles för fort.. Känns som flera veckor sen jag bloggade.. Å det e la 1 vecka sen. Men denna veckan har det inte hänt så mycket faktiskt.

Måndag-onsdag jobb å fix hemma. Onsdag åkte jag ner till garaget å greja lite med bilen å sen hem till mamma.

Torsdagen va det skolavslutning för finaste syskonen! Å sen garaget på kvällen. Så nu är bilen klar inför Falköping om det nu blir nått.. Anmälan gick ut igår. Man har fortfarande inte fått startbekräftelse.. Så vi får väl se..

I fredags jobb 8-17, sen kom B å handlade på gekås sen åkte vi hem å jag fick för mig att jag skulle orka vara vaken till 00.35 för då va det repris av Chicago Fire ;) meeen de orkade jag inte. 23.30 somnade jag så gott så!

Igår va vi på kalas hos Bs pappa men det va även för B som fyllde förra söndagen :)

Idag har vi varit på barndop för Bs kusinbarn . Det va lite jobbigt i kyrkan av vissa skäl men det lättade sen på kalaset efteråt..

Före kalaset

Barndop !

Nu ska jag fortsätta kolla på tv. Puss <3

Av Alexandra Ekdal - 9 juni 2013 22:06

Jaha, nu ligger man åter igen i sängen efter en hel dag med sol och folkrace! Och för attans racing gick det bra :) Kristian slutade 3:a i A efter 2 runner-up finaler, sen hade vi Stig på en 4:e plats i A och Anders 3:a i D! Så det är grymt bra faktiskt ;) nått som är sämre är att min nacke är värre än igår, inte så konstigt kanske? ;) idag har jag liksom stått still typ hela dan ;)
Å Anders blev av med bilen så nu måste 90an igång..

Nu ska jag sova! Lite bilder från idag..

Av Alexandra Ekdal - 8 juni 2013 22:45

God kväll alla glada och sura människor.. Just nu ligger jag i sängen och är dö trött och ska snart sova.. Idag har jag tävlat i Skene och det gick väl sådär..

I första bröt jag då det hände nått med vad vi tror va styrväxlen att den fick en smäll å blev sjukt tungstyrd så det gick inte å köra. I andra så blev jag 4 då jag total missade starten. Vet verkligen inte va jag gjorde.. I 3 blev jag fast kilad mellan två bilar så det slängde så jävligt i ratten så jag ärligt talat släppt ratten å bromsade. Sen kom Carro från ingenstans så jag fick ju pött lite på henne med.. Och 6 poäng räckt tyvärr inte.. Men man kan inte vara i final alla tävlingar. Det va jag förra året om jag inte minns fel..

Så man kan säga att denna tävlingen med förde en del rikt / svets / motorjobb, ett stukat pekfinger (tror jag lyckades slå i det i 3:e) ett blåmärke och en sjukt snygg solbränna.. Haha :)

Nu ikväll har jag fixat älsklingens födelsedagspresent. Han fyller i morgon. Och idag fyller Sara 23 , Grattis !

Nu ska jag kolla på Disneys Askungen ^^,
Puss

Av Alexandra Ekdal - 7 juni 2013 06:25

Usch å fy å blä. Trevligt första inlägg på dagen..
Ska snart iväg å jobba , vilket jag dock inte hade räknat med, men jag antar att jag har missförståt hela grejen :/ hade tagit semester men tyckte sen att drt va onödigt och det kan jag lova att jag ångrar nu! Hade fan behövt den semesterdan.. Så de mesta som var planerat till idag fick jag göra igår. Satt å gjorde ett kort till Bs kusin (?) som ska ha kalas imorgon.. Å tvätten skulle göras klart idag å massa annat. Å plus att jag helst ska vara på banan kl 13 ca.. Får se om det går att kompa några timmar. Håll tummarna..

Nu ska jag göra mig klar. Puss
Trött å slet!

Ovido - Quiz & Flashcards