Alexandra Ekdal

Alla inlägg under december 2010

Av Alexandra Ekdal - 9 december 2010 16:34

Att man kan vara så glad och sen bli så jävla sur det är INTE okej!

Jag har ju fått för mig att jag ska ha en Iphone 4. Så gick jag ner till TRE på gekås efter jobbet och pratade med dom och fråga om dom kunde förlänga mitt abonomang och jag får en Iphone och bla bla bla. Men det gick inte och göra så och sen fick jag reda på att den enda dom hade va 32 GB och den vill jag inte ha, för där är det en förstagångsavg. på 499 eller nått sånt. Och ska jag då betala abonomanget, förstagångsavg. och datorn på en räkning blir det 1400 och det tänker jag INTE betala. Över min döda kropp. Så då sa han till mig att jag skulle ta mig till en tre butik och den närmsta är Kungsbacka eller Halmstad och dit kommer jag inte så lätt. Och så kom jag på det The Phone House. Så nu har jag kollat på deras hemsida och dom har inte den i lager :( Så vet inte riktigt hur jag ska göra nu. Funderar på att dra med någon till Kungsmässan på söndag när man lever igen, om man lever. Och se om dom har den där annars blir jag ledsen, vill inte vänta i 4-6 veckor :( Så vi får väl se hur det blir.


Ne nu ska jag sätta lite fart och byta gardiner och ta fram tomtarna :)

Av Alexandra Ekdal - 8 december 2010 19:03

Kan börja med går dagen. Igår va det ljusparty, vilket inte blev så billigt ;) men goa doftljus iaf ^^, Sen blev det till att ta ner tomtarna. Och sen efter middagen skulle vi baka pepparkakor =) Feta jävlar blev det :P men vet inte om dom blev goa, men degen va iaf god :) Detta tyckte Wilma blev bra:

Att nästan sätta mitt i degen ;) Det gjorde hon hela tiden den lilla stumpan =)

Sen efter pepparkaksbaket så blev det garaget. 

Sen hem kolla på Desperate Housewives. Sen gick jag och la mig och löste lite korsord och sen somnade jag nästan.

Iaf i natt nångång mellan 01,00 och 02,00 så vaknade jag helt förtvivlad och börjar leta efter någonting. Vet att det låg i en gekås-påse och att det va en rektangulär ganska stor förpackning. Och börjar rota som fan, tror till och med jag kollade under sängen och letade igenom väskan och hela skiten. Men ne hittade inte det så jag la mig i sängen kollade på klockan och somnade om. Asså detta tog nog inte mer än max 5 minuter. Men det kändes som jag letade i en hel evighet.

Sen ringde klockan 05,45 jättetrött och seg, men fick vackert pallra mig upp. Brötade lite på morgonen. Men sen gick det ganska smärtfritt fram tills jag kom ut i garaget. Och skulle försöka starta bilen, då startar den inte, men jag e inte alls förvånad faktiskt. Den har ju inte startat på va 3 veckor nu, så varför börja nu? Det är ju fortfarande kallt och vinter.
Sen en ganska lugn dag på jobbet. Sen handla lite julklappar och en overall till Wilma :) Sen startade faktiskt bilen, peppar peppar! Sen hem och börja städa, vika tvätt, bädda sängen, diska. Skulle bytat gardiner och tagit fram tomtarna men kom inte riktigt så långt. Tappade orken någonstans på vägen. Så det får bli i morgon när jag kommer hem från jobbet =)

Nu har man ätit och ät mätt och belåten, ligger och jäser i soffan ;)


Pusselipuss =)

Av Alexandra Ekdal - 7 december 2010 22:02

Nu i kväll har jag varit hos min morbror och vi har grejat i vårat "förråd". Mö skit men mycket som är bra att ha oxå =D En väldans massa bra att ha :D

Vi fick fixat så att det går att gå in där, tagit bort bärarmarna från drivaxlarna och lagt i ordning allting =) Sjukt gött. Så nu kan man iaf gå där.


Ne nu ska jag krypa ner i sängen, för i morgon blir det jobb 7-15 =) Sen hem och byta gardiner och julpynta :)

Så natti natti på er folket =)

Av Alexandra Ekdal - 7 december 2010 08:57

Nog för att min mamma inte riktigt har alla hemma. Men att ha ljusparty klockan 9,30 när jag är LEDIG är inte riktigt okej >< Men aja, nu är jag uppe så nu spelar det ju ingen roll. Finns säkert nått kul man kan hitta ^^,

Det jag längtar mest efter är frukosten, är vrålhungrig nu..

Sen i eftermiddag blir det garaget =) och greja lite inför vintern, vilket behövs ;)


Så nu får man väl kanske hjälpa mamma lite med frukosten ;)
Tja så länge ;)

Av Alexandra Ekdal - 6 december 2010 20:48

Äntligen, 6 månader senare kom den ner i min brevlåda ^^, Har redan kollat på den, men det va inte lätt. Att ha en 4 åring som e mer nyfiken än en apa som frågar vem som är vem och hur man blir det m.m.m.m

Men det är fortfarande den bästa filmen i Twilight sagan =) Helt klart, hoppas 4:an kan slå den ;) dom blir ju bara bättre och bättre =)

Nu ska jag och mamma kolla på Svenska Hollywoodfruar sen blir det nog sängen tror jag nog =)


Natti på er <3

Av Alexandra Ekdal - 5 december 2010 14:45

Idag är det andra advent :) Och idag har jag tvättat, städat plockat in disken och handlat :) Funderar på att sätta upp mina julgardiner som min svärmor har sytt färdigt :) Dom blev riktigt nice =) Får se om jag gör det idag eller om jag gör det till veckan :)

Senare ska vi gå tomtepromenaden i Älvsered :)

Men innan dess ska maten lagas och det ska diskas.


Ha en trevlig andra advent allihopa =)

Av Alexandra Ekdal - 1 december 2010 12:59

Idag är man ledig, as gött :) Gick upp vid 10 ungefär, gjorde mig i ordning, käkade frukost och gick till banken för att fixa min internet dosa. Och sen gick jag in på håstenshallen och handlade lite. Resten av dagen blir det till att ta det lugnt, och kolla lite på vinden och se vad man kan dra med sig hem till Älvsered ^^, Så vi får väl se vad som händer sen =)
Kanske blir en promenix med Linda :) Så får vi la se om Sara kan dra sig ner till Varberg ;)


Puss så länge ^^,

Ovido - Quiz & Flashcards