Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 18 augusti 2014

Av Alexandra Ekdal - 18 augusti 2014 21:00

Hittade sjukt mycket bilder på när Kevin och Wilma va små.. Så ja jag täntke dela med mig av dessa bilderna :) Ninis är med på nått hörn med :P Detta är rätt länge sen oxå :)Typ 4-5 år sedan :)


                                                                       


Tänk när dom va så små, snälla och oskyldiga ;) Söta skitungar <3






Av Alexandra Ekdal - 18 augusti 2014 17:50

Något jag älskar är inredning. Det får absolut inte se plottrigt ut, det ska ge en mysig hemtrevlig känsla. Myckte ljuslyktor och blommor, gärna bilder =) Jag bara längtar till den dagen vi har hus och jag får inreda , det är drömmen! Indiska hade så himmla mycket fina grejer och jag skulle lätt kunna inreda flera rum i den stilen!! Men jössös, det hade inte blivit billigt må jag lova :) Köpte dessa dö fina ljuslyktorna på Indiska i Göteborg när vi va där och shoppade! Måste ju erkänna, hur tråkigt det än är, att man har blivit vuxen, när jag va i Göteborg för flera år sen, typ varenda mellandagsrea, så köpte man ju typ smink, kläder, skor och parfym. Nu typ dras man till inredning och sånna grejer ;) Köpte även nya tandborstmuggar och en tvålpump på lagerhaus, kände att det va på tiden att byta ut dom nu. 

     


Tyckte dom va snygga och förhoppningsvis kommer detta passa i vårt blivande hus :)

Sen när vi va på Ikea så blev det ju lite ljuslyktor oxå ;) Så klart. Älskar att byta efter årstiderna typ :) Även på sommaren står det ljuslyktor framme även om dom inte är tända :)

   


Den vita blev det så fint ljus av. Bara älskar den :) Och bilden är idag tagen för 7 år och 9 månader sen. Helt galet va tiden går fort :) 

Nu ska jag fixa lite mer inlägg, hittade ett minneskort med sååå mycket gamla bilder ;) Puss så länge <3


Ovido - Quiz & Flashcards